Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες αλλά και σε αυτούς που δεν πέτυχαν από τη Βάσω Μαργαρίτη

Η Επικεφαλής και τα Μέλη της Παράταξης 
« Όλα για την Καλλιθέα μας – Βάσω Μαργαρίτη »,

Mε την ευκαιρία της ανακοίνωσης από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων των αποτελεσμάτων των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεων,
Σας Συγχαίρουν, για την Επιτυχία σας στα Ανώτατα και Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας, και μοιράζονται μαζί με εσάς, μαζί με τους γονείς σας και τους καθηγητές σας, την ΧΑΡΑ για την ΔΙΚΑΙΩΣΗ των κόπων σας και των προσπαθειών σας, γιατί καταφέρατε να πετύχετε τον πρώτο μεγάλο στόχο, που ανοίγει το δρόμο για τη ζωή σας, ως πολίτες και ενεργά μέλη της κοινωνίας, και γιατί η ελπίδα για το μέλλον της πατρίδας μας, ακουμπά επάνω στη νεολαία της.

Ακόμα όμως και εσείς, που δεν καταφέρατε να εισαχθείτε στη σχολή της επιλογής σας, πρέπει να γνωρίζετε ότι τίποτα δεν τελειώνει εδώ. Βρίσκεστε ακόμη στην αρχή μιας πορείας και με ψυχραιμία, θα πάρετε τις καλύτερες αποφάσεις για το μέλλον σας.

Μπορεί να χάθηκε μια μάχη, όχι όμως και ο πόλεμος και θα το διαπιστώσετε σύντομα, πώς οι ευκαιρίες της ζωής, είναι πολλές.

Συγχαρητήρια όμως, ανήκουν και στις οικογένειες, αλλά και στους εκπαιδευτικούς των παιδιών, που στάθηκαν δίπλα τους και τους συμπαραστάθηκαν στις αγωνίες και στις ανησυχίες τους.

Ευχόμαστε σε όλους τους επιτυχόντες, Καλή Πρόοδο στις σπουδές τους και πολλές επιτυχίες στο νέο τους ξεκίνημα, Υγεία και Τύχη στη ζωή τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ