Στο κενό οι καταγγελίες…

Η Ένωση Γονέων Κηδεμόνων Καλλιθέας πάλι μέλος στην Ομοσπονδία…

Η Ένωση Γονέων Κηδεμόνων μετά από τις εκλογές που έγιναν στο Τακτικό απολογιστικό συνέδριο της ομοσπονδίας ΣΥΛΛΟΓΩΝ γονέων Περιφέρειας Αττικης.

Την Κυριακή έγινε και πάλι μέλος της Ομοσπονδίας
Κατόπιν επικοινωνίας με μέλη της εφορευτικής επιτροπής μας έστειλαν την παρακάτω ανακοίνωση και παράλληλα παραθέτουμε την δήλωση της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων .Ευχόμαστε καλή δύναμη και συνέχεια στο Σύλλογο να συνεχίσει να είναι δίπλα στα παιδιά τους γονείς της Καλλιθέας και μακριά απο κάθε εκμετάλευση από παρατάξεις λόγω της νοοτροπίας της Καρέκλας .
Η ανακοίνωση της επιτροπής: Με 98%( Υπέρ 82, 1 κατά 3λευκα) ήρθε η δικαίωση και απο την Ομοσπονδία Γονέων (επανένταξη ξανά )…. μετά απο τόση λασπολογία στα πρόσωπα μας απο μια μικρή μερίδα εκπροσώπων της Ένωσης γονέων για μια θέση….
Όλα Νόμιμα
Όλα καθαρά
Όλα Αξιοκρατικά
Με μια Ένωση Γονέων Καθαρή και δυνατή πάμε για όμορφα πράγματα για την σχολική κοινότητα της Καλλιθέας.
Σαν εφορευτική επιτροπή των εκλογών τις 29 /11/2017 νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι .
Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν και ήταν δίπλα μας απο την πρώτη στιγμή γνωρίζοντας την καθαρότητα των πράξεων μας.
Καλή Συνέχεια στην Ένωση Γονέων Καλλιθέας.
Η Εφορευτική Επιτροπή
Λιάκρη Μαρία
Αθανασοπούλου Ελένη
Λιβανού Ευγενία

Η ανακοίνωση της Ένωσης Γονέων Κηδεμόνων Καλλιθέας

Το πρωί της Κυριακής 24 Ιουνίου 2018 συνεδρίασε η Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων Περιφέρειας Αττικής έχοντας στην ημερήσια διάταξή της την επανένταξη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας στους κόλπους της.

Στη συνεδρίαση παρευρέθησαν τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας κ.κ. Βούλα Κοσμίδου (Πρόεδρος), Γιάννης Παπαργυρίου (Αντιπρόεδρος), Κώστας Γκιολές (Γεν Γραμματέας), Βάσω Κολυβίρα (Μέλος) και οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι στην Ομοσπονδία Κα Νάντια Αβιτίδου, κ. Μπάμπης Δημητριάδης όπως προέκυψαν από τις εκλογές της 29ης Νοεμβρίου 2017.

Μετά την εισήγηση της νομιμοποιητικής επιτροπής της Ομοσπονδίας, τις τοποθετήσεις αντιπροσώπων και την παρέμβαση της Προέδρου του Δ.Σ. της Ένωσης Κας Βούλας Κοσμίδου, ψηφίστηκε η επανένταξη της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας στην Ομοσπονδία.

Η Ένωσή μας, μετά από προσπάθειες μηνών ακολουθώντας όλες τις σύννομες και δημοκρατικές διαδικασίες όπως απαιτήθηκαν από την Ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων Περιφέρειας Αττικής, δικαιώθηκε.

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, από συστάσεώς του, έχει αποδείξει ότι λειτουργεί με καθαρή σκέψη και με γνώμονα τη συσπείρωση και το δυνάμωμα των συλλόγων γονέων, παρεμβαίνοντας δημιουργικά και λειτουργώντας προς όφελος των παιδιών μας.
Αντίπαλοί μας είναι μόνο τα προβλήματα.

Με εκτίμηση
Για το Δ.Σ.
Η Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου           Κώστας Γκιολές

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ