Στοιχεία που σοκάρουν: 2.500 Ελληνίδες νοικοκυρές κάνουν «πιάτσα» στο διαδίκτυο!

Στοιχεία που σοκάρουν δίνει η Αστυνομία για χιλιάδες Ελληνίδες νοικοκυρές που αγαπούν το… ροζ. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αττική έχει εντοπίσει τουλάχιστον 2.500 γυναίκες που «εργάζονται» με διαδικτυακούς πελάτες.

Η «ταρίφα» κυμαίνεται από 60-150 ευρώ και η τιμή ανεβαίνει ανάλογα με τις προτιμήσεις των πελατών στο διαδίκτυο.

Σε εκατομμύρια ανέρχονται οι χρήστες του ίντερνετ παγκοσμίως, οι οποίοι ψάχνουν για γυναίκες της διπλανής πόρτας για να κάνουν μαζί τους… ερωτικά παιχνίδια και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους μέσα από μια κάμερα υπολογιστή.

Με βάση τις διαδικτυακές περιπολίες που πραγματοποιεί καθημερινά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, δεκάδες Ελληνίδες εκμεταλλεύονται αυτό τον τρόπο για να βοηθήσουν οικονομικά στις ανάγκες του σπιτιού τους, εκθέτοντας τον εαυτό τους στην οθόνη και στις ορέξεις των διαδικτυακών πελατών, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ό,τι τους ζητηθεί για λίγη ώρα σεξ στο διαδίκτυο.

Έτσι, νοικοκυρές, γυναίκες της διπλανής πόρτας που δεν πάει ο νους κανενός, φοιτήτριες, και γυναίκες διαφόρων ομάδων, κλεισμένες στο δωμάτιο του σπιτιού τους … εργάζονται με ένα υπολογιστή!!!

Στην Αστυνομία επικρατεί προβληματισμός καθώς όπως τονίζουν: «Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή συνέπεια της οικονομικής κρίσης που πλήττει την χώρα μας την τελευταία 6ετία. Πριν το 2009 «Ελληνίδες Νοικοκυρές» που έβγαζαν τα ρούχα τους στο διαδίκτυο, έμοιαζε κάτι σαν ανέκδοτο.

Όταν όμως πια η κρίση προχώρησε, η αύξηση πραγματικά ήταν εντυπωσιακή και μόνο στην Αττική έχουν εντοπιστεί στο διαδίκτυο τουλάχιστον 2.500 γυναίκες της διπλανής πόρτας που βγάζουν ένα πολύ καλό μηνιάτικο και μάλιστα αφορολόγητο, βγάζοντας τα ρούχα τους μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή τους και κυρίως χωρίς ποτέ να έλθουν σε επαφή με τον… πελάτη, ο οποίος πληρώνει μέσω της πιστωτικής του κάρτας για να δει το θέαμα», λέει αστυνομικός που είναι γνώστης του προβλήματος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ