Στην Ευρωβουλή από το Νότη Μαριά οι καταστροφικές πλημμύρες της Αττικής

Στην Ευρωβουλή έφερε χθες 15/11/2017 το ζήτημα των καταστροφικών πλημμυρών που έπληξαν την Αττική και τα υπόλοιπα μέρη της πατρίδας μας με παρέμβασή του στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ», Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς.

Όπως επεσήμανε ο Νότης Μαριάς, «η προστασία του περιβάλλοντος πρέπει να αποτελεί θεμέλιο λίθο της πολιτικής μας. Διότι ο πλανήτης καταστρέφεται, διότι προκαλούνται θεομηνίες και φυσικές καταστροφές με πολλά θύματα».

Και ο Νότης Μαριάς συνέχισε: «Όπως ακριβώς συνέβη σήμερα τα ξημερώματα στην Ελλάδα όπου τουλάχιστον 15 συμπατριώτες μου, έχασαν άδικα τη ζωή τους από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Δυτική Αττική. Έτσι για άλλη μια φορά μια υποβαθμισμένη περιοχή όπως η Μάντρα θρηνεί τα θύματά της. Η έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων δυστυχώς για άλλη μια φορά απεδείχθη περίτρανα».

Καταλήγοντας ο Νότης Μαριάς είπε: «Εκφράζουμε την οδύνη μας για τον άδικο χαμό των συμπατριωτών μας, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήριά μας στους οικείους τους, εκφράζουμε την πλήρη συμπαράστασή μας και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση των δεκάδων τραυματιών και ζητούμε κύριε Χόγκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να δρομολογήσει τις αναγκαίες διαδικασίες για την οικονομική ενίσχυση της Ελλάδας προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές και να αποζημιωθούν πλήρως οι πλημμυροπαθείς».

Βίντεο με την ομιλία του Νότη Μαριά.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ