Στην Ελευσίνα το Καλλιθέα-Δόξα Δράμας

Δεν θα διεξαχθεί τελικά στον Ταύρο, όπως είχε διαφανεί αρχικά, η αναμέτρηση της Δόξας Δράμας, την Κυριακή με την Καλλιθέα στο Λεκανοπέδιο.

Μετά από αρκετές προσπάθειες βρέθηκε η έδρα του αγώνα ανάμεσα στην Καλλιθέα και την Δόξα Δράμας. Πρόκειται για το γήπεδο της Ελευσίνας καθώς στο Ελ Πάσο θα πραγματοποιηθούν εργασίες.

Η Football League ήδη πρόσθεσε το Δημοτικό Γήπεδο Ελευσίνας στο πρόγραμμα, αφού οι προσπάθειες για την παραχώρηση άλλων εγκαταστάσεων στο λεκανοπέδιο δεν έφεραν αποτέλεσμα.

 Έτσι ο αγώνας την 4η αγωνιστική την προσεχή Κυριακή θα γίνει στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Σε κάθε περίπτωση, οι «Μαυραετοί» θα… κουβαλήσουν πολλούς φιλάθλους και στην Αττική, από το Νότο και τον Βορρά, ενώ ο Άγγελος Διγκόζης περιμένει την πορεία αποθεραπείας των Κάσες και Γουνδουλάκη. Πιο πιθανό να προλάβει είναι ο τελευταίος, παρά ο Ισπανός χαφ.

Ανακοίνωση μέσω της οποία ενημερώνει, τους φίλους της ομάδας ότι το παιχνίδι με την Καλλιθέα θα γίνει στην Ελευσίνα, εξέδωσε η διοίκηση της Δόξας Δράμας.

Παράλληλα στην ίδια ανακοίνωση η διοίκηση των «μαυραετών» απεύθυνε κάλεσμα, στον κόσμο της ομάδας να δώσει το παρών στον εν λόγω αγώνα, ενώ με νεότερη ανακοίνωση της γνωστοποιεί ότι καταβάλει προσπάθειες προκειμένου να αλλάξει η έδρα τέλεσης του αγώνα.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

«Γνωστοποιούμε ότι η διεξαγωγή του αγώνα μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΚΑΛΛΙΘΕΑ – Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο Ελευσίνας την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 15:00. Παρακαλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να παρευρεθούν στο γήπεδο έστω και αν η απόσταση του γηπέδου διεξαγωγής του αγώνα θεωρείται μεμακρυσμένη».

«Καταβάλλονται προσπάθειες εκ μέρους του Δ.Σ. της Π.Α.Ε. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ ώστε να οριστεί έδρα τέλεσης του αγώνα πιο προσβάσιμη για την απρόσκοπτη προσέλευση των φιλάθλων της ομάδας μας. Για ότι νεώτερο προκύψει θα υπάρξει έγκαιρη ανακοίνωση».

Το μήνυμα προς Καλλιθεάτες ειναι ξεκάθαρο ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ