Στην Εκπομπή Ηθοποιός Σημαίνει Φως του Βασίλη Σαμαριτάκη στο Alma Radio

Απόψε Δευτέρα, 1/10/18, στις 20:00-22:00 στην Πρεμιέρα του 6ου κύκλου της εκπομπής «Ηθοποιός σημαίνει φως», ζωντανά, με τον ηθοποιό Βασίλη Σαμαριτάκη, στο ALMA RADIO FM, http://www.almaradio.fm/, επίσημος καλεσμένος της εκπομπής, στο στούντιο, ο αγαπημένος ηθοποιός-παρουσιαστής-τραγουδιστής, Κώστας Βενετσάνος. Θα μιλήσει για την πολυετή καριέρα του, για το πρόσφατο ταξίδι του στην Αμερική, για τις εκδηλώσεις στις οποίες συμμετείχε εκει, τις συνεντεύξεις που έδωσε εκεί στο ραδιόφωνο, για το ΤΑ.Σ.Ε.Η. και για πολλά άλλα.

Στην εκπομπή θα μιλήσει  επίσης, ο δημοσιογράφος και ιδιοκτήτης Δντης της διαδικτυακής σελίδας www.kallitheapress.gr και εκδότης της μηνιαίας διαδημοτικής Εφημερίδας EΡΕΥΝΑ kallitheapress, Δημήτρης Μπιζιώτας και θα κάνει κάποιες ανακοινώσεις, που σχετίζονται με τη συνεργασία της εφημερίδας με την εκπομπή, αλλά και για άλλα πολύ ενδιαφέροντα θέματα.

 

Δημήτρης Μπιζιώτας – Βασίλης Σαμαριτάκης
Η ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΡΙΣ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ» ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΕΚΤΗ ΣΥΝΕΧΟMΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟ ΑLMA RADIO FM ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 20:00-22:00 ΜΕ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΒΑΣΙΛΗ ΣΑΜΑΡΙΤΑΚΗ.
ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ, ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΗΘΟΠΟΙΩΝ, ΜΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΘΕΑΤΡΟ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ