Στα 377 ευρώ η μέση τιμή το μήνα τα ενοίκια για τους φοιτητές

Από τα 305 μέχρι και τα 393 ευρώ το μήνα φτάνουν τα ενοίκια για τους φοιτητές που αναζητούν στέγη κοντά στις σχολές στην Αθήνα σύμφωνα με τις ζητούμενες τιμές από τις αγγελίες που φιλοξενεί το δίκτυο Spitogatos.gr.

Από τα στοιχεία προκύπτει πως η μέση ζητούμενη τιμή στο Αιγάλεω φτάνει τα 305 ευρώ (δηλαδή περίπου 6,1 ευρώ ανά τετραγωνικό) το μήνα για ένα διαμέρισμα με μέση επιφάνεια γύρω στα 58 τ.μ. Πολύ υψηλότερες, κοντά στα 390 ευρώ το μήνα είναι οι τιμές για τα διαμερίσματα στο Βύρωνα, ενώ στα 393 ευρώ μηνιαίως φτάνει η μέση τιμή ενοικίασης στο Παγκράτι. Στον Πειραιά, όσοι αναζητούν φοιτητική στέγη θα βρουν ενοίκια με περί τα 346 ευρώ το μήνα και στην Καλλιθέα με 377 ευρώ το μήνα.

Λίγο χαμηλότερες είναι οι τιμές στην περιοχή της Θεσσαλονίκης. Στον Εύοσμο η μέση τιμή των ενοικίων φτάνει τα 283 ευρώ το μήνα, ενώ στη Σταυρούπολη τα 272 ευρώ. Ακρίβοτερα, κοντά στα 326 ευρώ το μήνα, κινείται η μέση τιμή των ενοικίων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ στη Χαριλάου το μέσο ενοίκιο είναι στα 322 ευρώ και στην Τούμπα στα 313 ευρώ.

Στην Πάτρα η μέση τιμή των ενοικίων φτάνει τα 244 ευρώ το μήνα, ενώ στο Ρίο τα 274 ευρώ το μήνα. Στα Ιωάννινα, η μέση τιμή ανέρχεται σε 300 ευρώ, στο Ηράκλειο Κρήτης στα 304 ευρώ, στη Λάρισα στα 249 ευρώ και στην Κομοτηνή στα 263 ευρώ. Στα Χανιά οι τιμές είναι πολύ υψηλές με τα ενοίκια να αγγίζουν τα 370 ευρώ το μήνα, ενώ πολύ χαμηλότερα ενοίκια εντοπίζονται σε πόλεις όπως η Πρέβεζα, η Σπάρτη και η Φλώρινα.

Πηγή: spitogatos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ