Σε μπελάδες ελέω Μάρσιο Πίκολο μπήκε η Καλλιθέα…

Η ομάδα από το «Ελ Πάσο» χρωστάει χρήματα στον Βραζιλιάνο από τον καιρό που εκείνος φορούσε τη φανέλα της, με το Διαιτητικό Δικαστήριο να ανακοινώνει την Τετάρτη (26/7) πως αν δεν τον εξοφλήσει πλήρως εντός τριών εργάσιμων ημερών θα της επιβληθεί ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

83/2017 Ενεργοποιεί, την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 78/2017 απόφαση του Δικαστηρίου τούτου ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών σε βάρος της ΠΑΕ με την επωνυμία ΠΑΕ Γ.Σ. ΚΑΛΛΙΘΕΑ μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του Ricardo Silva Faria, σύμφωνα με το διατακτικό της υπ’ αριθ. 231/2017 απόφασής της Α’ Ε.Ε.Ο.Δ της ΕΠΟ, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης».

Από εκεί και πέρα Βέροια και Κέρκυρα γλίτωσαν τα χειρότερα αναφορικά με τις υποθέσεις των Χρήστου Τζιώρα και Κυριάκου Ανδρεόπουλου αντίστοιχα.

Ο πρώτος ζητούσε την τιμωρία της «Βασίλισσας του βορρά», με περιορισμό στις μεταγραφές για δύο χρόνια, λόγω οφειλών προς το πρόσωπό του. Το Διαιτητικό Δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημά του, ωστόσο αποφάσισε ότι η ομάδα οφείλει να του καταβάλει το ποσό των 3.299,345 ευρώ συν τους τόκους.

Τέλος, κάθε ποινή γλιτώνει και η Κέρκυρα για τα χρωστούμενα προς τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο και καλείται να πληρώσει μόνο τα δικαστικά έξοδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

6/2017 Υπόθεση μεταξύ της Π.Α.Ε. Βέροια και του εφεσίβλητου επαγγελματία ποδοσφαιριστή Χρήστου Τζιώρα: Δέχεται την έφεση κατά τους τύπους και κατ’ουσίαν. Εξαφανίζει την υπ’ αριθ. 312/2017 απόφαση της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., κρατεί την υπόθεση και δικάζει επί της προσφυγής. Θεωρεί την προσφυγή ως μηδέποτε ασκηθείσα, κατά το αίτημά της περί επιβολής στην εκκαλούσα Π.Α.Ε. απαγόρευσης μετεγγραφών ποδοσφαιριστών για δύο μετεγγραφικές περιόδους. Δέχεται κατά τα λοιπά εν μέρει την προσφυγή. Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο στο σκεπτικό. Αναγνωρίζει ότι η από 24.01.2017 σύμβαση μεταξύ των διαδίκων λύθηκε με υπαιτιότητα της εκκαλούσης Π.Α.Ε. στις 06.04.2017. Υποχρεώνει την εκκαλούσα να καταβάλει στον προσφεύγοντα το ποσό των 3.299,345 ευρώ, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας, όπως λεπτομερώς αναφέρεται στο σκεπτικό.

7/2017 Υπόθεση μεταξύ της Π.Α.Ε. ΑΟ Κασσιόπη και του εφεσίβλητου επαγγελματία ποδοσφαιριστή Κυριάκου Ανδρεόπουλου: Θεωρεί ως μη ασκηθείσα την έφεση, καθ’ όσο μέρος πλήττει την καταψηφιστική διάταξη της εκκαλουμένης. Δέχεται κατά τα λοιπά τυπικά την έφεση. Θεωρεί ως μη ασκηθείσα την προσφυγή κατά το αίτημά της περί επιβολής στην καθ’ ης των αθλητικών κυρώσεων που προβλέπονται στο άρθρο 14 παρ. 5 εδ. β’ των Εισαγωγικών Διατάξεων Κ.Ι.Μ.Π./Ε.Π.Ο. Καταδικάζει την εκκαλούσα στα έξοδα διαδικασίας του παρόντος βαθμού δικαιοδοσίας.

a-sports.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ