Ρολά κατέβασε ο πολιτισμός στο Δήμο Καλλιθέας

217

Κλείνουν τα εργαστήρια ερασιτεχνικής δημιουργίας του Δήμου Καλλιθέας  από τους δασκάλους και  καλλιτέχνες μέχρι να δώσει λύση η Διοίκηση του Δήμου και να αφήσει τις υποσχέσεις.

Οι δάσκαλοι και οι καλλιτέχνες των εργαστηρίων παραμένουν απλήρωτοι τους 8 τελευταίους μήνες. Η κινητοποίηση των Σχολών Δημιουργικής Απασχόλησης στις 22/5/2017-λίγο  πριν αρχίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας-είχε αποτέλεσμα να μαζευτούν 300 υπογραφές οι οποίες -όπως μας τόνισαν οι εκπρόσωποι τους -είναι μόνο ή αρχή γιατί η σημερινή διοίκηση του Δήμου τους εμπαίζει και καθυστερεί την καταβολή των δεδουλευμένων.

«Ενώ τους έχουμε προτείνει λύση δεν την δέχτηκαν με αποτέλεσμα να μένουν εδώ και 8 μήνες απλήρωτοι οι δάσκαλοι των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου» κατηγόρησαν τη Διοίκηση  μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, όπου έκαναν αισθητή την παρουσία τους.

Οι δημότες αυτής της πόλης δεν δέχονται τις υποσχέσεις και τα ΘΑ της σημερινής διοίκησης που αρέσκεται σε κούφιες υποσχέσεις και εξαγγελίες αλλά θέλουν πράξεις και λύσεις.

Στο κανάλι του kallitheapress στο youtube υπάρχουν αμοντάριστα πλάνα από τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων των Σχολών αλλά και τις τοποθετήσεις των δημοτικών παρατάξεων.

Σαν πρώτο βήμα διαμαρτυρίας κλείνουν τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου από τους εκπρόσωπους τους μέχρι να δώσει λύση η Διοίκηση του Δήμου και να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία τους.

Όπως μας ανέφεραν οι υπεύθυνοι των φορέων, οι εκδηλώσεις έχουν σχεδιαστεί και έχουν ανακοινωθεί από τον Δήμο μαζί τους δεν πρόκειται να γίνουν αφού δεν θα συμμετέχουν αν δεν βρεθεί λύση στο οικονομικό αδιέξοδο που έχουν περιέλθει εδώ και 8 μήνες.

Αν δεν γίνει κάτι άμεσα θα ζητήσουν να τους στηρίξουν στις κινητοποιήσεις οι γονείς των παιδιών στα σχολεία αλλά και οι κάτοικοι γιατί στα προγράμματα αυτά συμμετέχουν χιλιάδες Καλλιθεάτες.

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος πολιτισμού κος Μανώλης Κωστάκης-Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης των ΑΝΕΛ-εκτός από τα κομματικά του καθήκοντα και τις φιέστες προβολής της διοίκησης καλά θα κάνει να ασχοληθεί με αυτούς τους ανθρώπους που στηρίζουν τον πολιτισμό της πόλης μας,αλλιώς θα καταγράψει μια νέα μαύρη σελίδα κατά τη θητεία του στον πολιτισμό, όπως έπραξε στον τομέα της καθαριότητας το προηγούμενο διάστημα.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ