ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΗ ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΡΙΝΑ

Σας παραθέτουμε χωρίς δικά μας σχόλια ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΙΛΙΣΟΣ

 

21/4/2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Οι όποιες προεκλογικές και μετεκλογικές απόψεις της σημερινής Δημοτικής Αρχής για την παραλία της πόλης μας δεν δίνουν άλλοθι και δικαίωμα σε κανέναν να μην σεβαστεί και αντίθετα να αγνοεί τους νόμους της Βουλής των Ελλήνων και όλων των διοικητικών πράξεων που έχουν εκδοθεί για το περιβάλλον υποβαθμίζοντας την Καλλιθέα.

Στις απαξιωτικές και ψευδείς αναφορές στελέχους της Διοίκησης του Δήμου και των ΑΝΕΛ στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο περί υπολειτουργίας του Συλλόγου μας (γιατί τάχα δε συνεδριάζουμε από το…2008!!!), προσπαθώντας να δικαιολογήσει την παράτυπη διαδικασία της άδικης εξαίρεσής μας από τη δημοτική επιτροπή διαβούλευσης, το μόνο που του απαντάμε είναι ότι  ο  ΙΛΙΣΟΣ σε ολόκληρη την επίπονη διαδρομή του έχει τηρήσει τις νόμιμες διαδικασίες χωρίς την παραμικρή παρέκκλιση και έχει κρατήσει ηπιότατη στάση απέναντι στην πρωτοφανή παραβατική συμπεριφορά της Διοίκησης.

Η Διοίκηση του Δήμου έχει δημιουργήσει μια απαράδεκτη κατάσταση στην παραλία της πόλης μας.

Τα ψέματα τέλειωσαν! Η Περιφέρεια Αττικής, με το έγγραφό της από 7.04.2017 (Α.Π. 65589)*, ύστερα από ΔΙΚΉ ΜΑΣ παρέμβασή, ενημερώνει το Δήμο Καλλιθέας για την υποχρέωσή του να ενεργεί σύμφωνα με τον Νόμο και επιβάλλει Διοικητικές Κυρώσεις (Προστίμου) στο ΝΠΔΔ «Οργανισμός παιδικής αγωγής και άθλησης, Γιάννης Γάλλος» για παραβάσεις της  περιβαλλοντικής Νομοθεσίας από δραστηριότητές του στη Ναυταθλητική μαρίνα Καλλιθέας. Η Απόφαση έχει κοινοποιηθεί στο Λιμενικό Σώμα καθώς και σε άλλες αρμόδιες υπηρεσίες  όπως στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών για ενέργειες αρμοδιότητάς τους.

Καλούνται ο κύριος Δήμαρχος και η δημοτική του ομάδα να σταματήσουν ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ τις παραβάσεις και να επαναφέρουν την παραλία της πόλης στην κατάσταση που την παρέλαβαν, απομακρύνοντας πρώτα από όλα το ημερόπλοιο COSMOS από αυτήν. Επιτέλους ας  ασχοληθούν με κάτι δημιουργικό για την πόλη τους.

Ιδιαίτερα καλούμε τους δύο υπευθύνους αυτοδιοίκησης των ΑΝΕΛ και της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ που συμμετέχουν στη Διοίκηση του Δήμου – και κατά συνέπεια  και τα κόμματά τους – να ξεκαθαρίσουν δημόσια τη θέση τους, για το αν θα συνεχίσουν να στηρίζουν την παραβάσεις της  περιβαλλοντικής Νομοθεσίας από δραστηριότητές του Δήμου στη Ναυταθλητική μαρίνα Καλλιθέας και για το αν συμφωνούν με την εμπορευματοποίησή της.

Στους συκοφάντες του Συλλόγου μας στη Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας, απαντάμε με το έργο μας δημοσιοποιώντας με το παρόν τις παραβάσεις και τις κυρώσεις τους.

για το Διοικητικό Συμβούλιο

Γιώργος Καστάνης

Πρόεδρος

* Συνημμένο έγγραφο της Περιφέρειας Αττικής από 7.04.2017 (Α.Π. 65589)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ