Προπόνηση Ελεύθερης Ηγεσίας

Σεμινάριο Μεταμόρφωσις ΑΜΚΕ – 9 Ιουνίου 2018 – 11:00-17:00
Δήλου 2, Γουδί, 115 27, Αθήνα
Περιγραφή Σεμιναρίου:
Η Προπόνηση Ελεύθερης Ηγεσίας αποτελεί ένα βιωματικό πρόγραμμα ανάπτυξης δεξιοτήτων που χωρίζεται σε 4 αυτοτελείς ενότητες. Απευθύνεται σε στελέχη εταιριών, συμβούλους, εκπαιδευτικούς, σπουδαστές MBA, HR και συναφών εκπαιδευτικών αντικειμένων αλλά και ιδιώτες που καλούνται να λειτουργήσουν εντός ομάδας και στοχεύουν στην αποτελεσματική διαχείρισή της. Μέσω του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να καλλιεργήσουν τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία ισχυρών και αποτελεσματικών ομάδων, την προσαρμογή του δυναμικού σε απαιτητικούς στόχους και στην ανάπτυξη δράσεων που εμπνέουν και κινητοποιούν.
Η 1η ενότητα του προγράμματος πραγματεύεται τη δυναμική του ανθρώπου που συνδέει την έμπνευση με τη δημιουργία των κατάλληλων κινήτρων ανά περίσταση. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στη διαχείριση την διαφορετικότητας και της ποικιλομορφίας των απόψεων, καθώς και στην αξιοποίηση κάθε εμπειρίας αναδεικνύοντας τους κοινούς σκοπούς με τους συνεργάτες.
Η 2η ενότητα της Προπόνησης Ελεύθερης Ηγεσίας εστιάζει στην διάκριση των ρόλων, στην ανάπτυξη δράσεων από τους συνεργάτες, στην μέτρηση αποτελεσμάτων και στην δημιουργία πλαισίων κινητοποίησης προς τα αποτελέσματα της ομάδας.
Η παρακολούθηση της ενότητας 1 & 2 του προγράμματος Προπόνηση στην Ελεύθερη Ηγεσία οδηγεί στην απόκτηση πιστοποιητικού παρακολούθησης.
Κόστος Συμμετοχής για την Προπόνηση στην Ελεύθερη Ηγεσία 1: 40€
Κόστος Συμμετοχής για όσους επιλέξουν και τις 2 ενότητες: 70€
Special offer!
Κόστος Συμμετοχής για τους αναγνώστες του kallitheapress που επιλέγουν και τις 2 ενότητες: 60€ 
Περισσότερες πληροφορίες για την εκπαίδευση στην Ελεύθερη Ηγεσία 1 & 2 εδώ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ