Προγνωστικά δημοτικών εκλογών, ή αλλιώς… τέλος τα καρπούζια Δήμαρχε

Η ΝΕΜΕΣΙΣ

Τέλος τα καρπούζια Δήμαρχε

Το ένα μετά το άλλο πέφτουν τα καρπούζια από τη μασχάλη του Δημήτρη Κάρναβου:

Μέχρι τώρα:

 

  1. Δημιουργήθηκε η «Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Καλλιθέας» η οποία αποτελείται από δεξιούς και αριστερούς ψηφοφόρους και απορροφά τους δυσαρεστημένους των δύο χώρων. Αποτελεί ταυτόχρονα πηγή έλξης για τους πρώην και νυν νεοδημοκράτες που δεν ασπάζονται το νεοφιλελευθερισμό και παραμένουν πιστοί στις αρχές του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή.
  2. H μέχρι σήμερα συνεργασία των παρατάξεων «Όλα για την Καλλιθέα μας» με την κα Μαργαρίτη, «Η Καλλιθέα Μπροστά» με τον κ. Ψαλιδόπουλο, «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Καλλιθέας» με τον κ Παπαδάκη και της κίνησης «Πρωτοβουλία Ενεργών Πολιτών Καλλιθέας», αν οδηγήσει σε δημοτική συμμαχία, όχι μόνο θα θριαμβεύσει και δε θα οδηγηθούμε σε δεύτερο γύρο, αλλά θα διοικήσει για πολλά χρόνια την Καλλιθέα, συνενώνοντας στην πράξη τις ανησυχίες και τη δράση ανθρώπων που υποστήριζαν ή υποστηρίζουν διαφορετικά κόμματα στη Δεξιά, στο Κέντρο και στην Αριστερά. Ακόμα και η μη συνύπαρξη όλων ή σύσσωμων των τεσσάρων συνομιλητών (γεγονός που επηρεάζεται από τη στάση του τέως Δημάρχου κ. Κ Ασκούνη και τις αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ), εξασφαλίζει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.
  3. Οι συνεχείς αντικομουνιστικές ενέργειες της διοίκησης του κ Κάρναβου με πρωταγωνιστή τον κ Σοφιανίδη, είναι απαγορευτικές για τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ να του δώσουν τη ψήφο τους παρά την άριστη προσωπική συνεργασία και στήριξη από τον κ Αντωνακάκη, για την οποία επιφυλάσσομαι να αναφερθώ εκτενώς και εμπεριστατωμένα στο μέλλον.
  4. Η δημιουργία νέας παράταξης της Ελληνικής Αυγής Καλλιθέας από τη Χρυσή Αυγή, αποτελεί τη χαριστική βολή, γιατί αποκόπτει το μεγαλύτερο κομμάτι των μέχρι σήμερα ψηφοφόρων του.
  5. Εάν υπήρχε δεύτερος γύρος η μόνη ελπίδα να δεχθεί υποστήριξη κ Κάρναβος, είναι ο κ Λασκαρίδης, με τον οποίο η μυστική συνεργασία για «τρίπλες» στις ψηφοφορίες, είναι πλέον απροκάλυπτη, κάτι όμως που δυστυχώς για τον ίδιο έχουν καταλάβει και οι πρώην ψηφοφόροι του.
  6. Οι οπαδοί του κ Λαφαζάνη, που τον στήριξαν στις προηγούμενες εκλογές για τους δικούς τους λόγους, πνέουν μένεα ύστερα και από τον τρόπο που διοίκησε ο φανερά νεοφιλελεύθερος πλέον κ Κάρναβος. Αν δε κατεβάσουν παράταξη το πιθανότερο είναι να κατευθυνθούν προς την παράταξη που σχεδιάζει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
  7. Οι οπαδοί των ΑΝΕΛ με δεδομένο ότι οι δημοτικές θα γίνουν μετά την πόλωση των βουλευτικών εκλογών δύσκολα θα συνταχθούν πάλι μαζί του.
  8. Πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξής του είναι εξοργισμένοι με την εύνοια που δείχνει σε συγκεκριμένα πρόσωπα και τον τρόπο που διοικούν αυτά, με αποτέλεσμα οι τρίαδες να αυξάνονται και να πληθύνονται. Σε αναζήτηση αλλαγής παράταξης λοιπόν και οι συζητήσεις και οι επιλογές που έχουν είναι πολλές.
  9. Η χρησιμοποίηση προσβολών και η ειρωνική στάση του προς όλους τους πολιτικούς του αντιπάλους, είτε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο είτε έξω από αυτό, με αναπαραγωγή των κατορθωμάτων μαγκιάς από τους φανατικούς υποστηρικτές του, χάλασε πλέον ακόμα και την εικόνα του καλού παιδιού.
  10. Το μόνο έργο που έχει να επιδείξει ο κ Κάρναβος είναι οι καθημερινές χαρές και τα πανηγύρια. Σε μία πόλη με χιλιάδες πολίτες στα όρια της φτώχιας, σπαταλά το υστέρημα των δημοτών γιορτάζοντας όλες τις παγκόσμιες ημέρες και όλες τις μάχες του 1821. Μουσικές, τελετές και πάρτι παντού άνευ λόγου και αιτίας. Μέσα στη τρελή χαρά η φτωχομάνα Καλλιθέα. Και όλα αυτά με απίστευτη προχειρότητα και χαμηλό επίπεδο πολιτισμού. Κήρυξε την έναρξη του Μεσογειακού Φεστιβάλ Καλλιθέας σε ένα άδειο Ίδρυμα Νιάρχου, ενώ μέχρι σήμερα δεν έχει βγάλει καν το πρόγραμμα του φεστιβάλ!!! Ας είναι καλά η αιγίδα της κας Κουντουρά του, που έκανε την παραλία μας λιμάνι. Αντε να δούμε τώρα πως θα το καθαρίσει… (χάριν πάντα του τουρισμού).

Έτσι λοιπόν όπως πάνε τα πράγματα…

η «Καλλιθέα Αλλάζει» Δήμαρχο στα σίγουρα και έτσι κλείνει η μικρή παρένθεση ταλαιπωρίας των πολιτών της.

Ακόμα και το κοκκαλάκι της νυχτερίδας να έχει (που τον έβγαλε Δήμαρχο τότε, ύστερα από τις πολλές καραμπόλες των άλλων συνδυασμών) όσα χρήματα και να χαλάσει, η μασχάλη του μένει πλέον χωρίς καρπούζια.

Περαστικά μας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ