Που πήγαν οι τροφές και τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν για τα αδέσποτα της Καλλιθέας; (4o)

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από το fb «ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ» Αναρτήθηκε το παρακάτω κείμενο:

«Η  μεγάλη μέρα της συναυλίας τραγουδούμε για τα αδέσποτα σε συνεργασία με το Φ.Σ.Κ. 15/6/2017 έφτασε. Η ιδέα της Κας Κουρούση Ντένιας βρήκε ανταπόκριση στο πρόσωπο του Αντιδημάρχου Κου Κωστάκη και με την παρουσία 20 καλλιτεχνων και μιας υπέροχης ορχήστρας, οι οποίοι τραγούδησαν αφιλοκερδώς και τους εθελοντές μας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία. Λόγω της ανταπόκρισής των φιλόζωων της περιοχής μας και άλλων περιοχών που κατέκλισαν την πλατεία Δαβάκη φέρνοντας τροφές και φάρμακα για τα αδεσποτάκια μας παρά την βροχή που έπεφτε κατά διαστήματα. Ευχαριστούμε θερμά όλους που βοήθησανστην επιτυχία της συναυλίας καλλιτέχνες, μουσικούς, δημοτική αρχή, αντιδήμαρχο Κύριο Κωστάκη, αντιδήμαρχο Κυρία Πάσχου, την Κυρία Κουρούση για την ιδέα και τη συμβολή της στην διεξαγωγή της συναυλίας και την ομάδα Angels. Όμως ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους εθελοντές μας που πάντα αγγόγυστα προσφέρουν βοήθεια στους τετράποδους φίλους μας και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Ένα ευχαριστώ στην κάβα του Κυρίου Γρίβα (Λυκούργου και Μενελάου) για το κρασάκι που πρόσφερε στο Σωματείο αλλά και τη Μαρία Βλάχου με τα λουλούδια στο σταθμό του Ταύρου για τους βασιλικούς που στόλιζαν το τραπέζι μας, όπως και την εισαγωγική Λυδία για τις τροφές που μας έδωσε.
Από τις τροφές και τα φάρμακα που συγκεντρώθηκαν ένα μικρό μέρος κατέληξε στα αδέσποτα της Καλλιθέας. Τα υπόλοιπα μετά από συνεννόηση του Κου Κωστάκη και της Κας Κουρούση διατέθηκαν στον εθελοντή του πάρκου Τρίτση και στην εθελόντρια που συνεργάζεται με την κτηνιατρική κλινική Κυανός Σταυρός στην Χαλκίδα οι οποίοι φροντίζουν σκυλιά και γατιά.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους φιλόζωους οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στην εκδήλωση ώστε να βοηθηθούν και άλλα αδέσποτα! Θα είμαστε πάντα στο πλευρό των αδέσποτων ζώων μας και θα παλεύουμε πάντα για το καλύτερο!
ΑΓΑΠΩ_ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ_ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΡΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥΣ!
Με εκτίμηση το Δ.Σ. του Φιλοζωικού Σωματείου Καλλιθέας.»

 

Ο Κυανός Σταυρός είναι ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΖΩΩΝ της κας ΤΑΠΟΥΤΗ ΕΙΡΗΝΗΣ Κτηνίατρου, Διεύθυνση: Πολυτεχνείου 1, Νέα Λάμψακος, Χαλκίδα Ευβοίας, Νέα Λάμψακος 341 00

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ