Περιφέρεια Αττικής «Πες τη γνώμη σου»

Συνήθως και για τις όποιες αποφάσεις, όλοι μας , συνηθίσουμε να βγαίνουμε και να κρίνουμε ΘΕΤΙΚΑ ή ΑΡΝΗΤΙΚΑ, ελάχιστοι όμως απο εμάς συμμετέχουμε στη διαβούλευση που προηγείται των όποιων συζητήσεων.

Για όσους λοιπόν δεν το γνωρίζουν

Η Περιφέρεια Αττικής θέτει σε δημόσια διαβούλευση τις γενικές κατευθύνσεις του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020» στη βάση των οποίων πρόκειται να σχεδιάσει δράσεις για την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας.

Η δημόσια διαβούλευση απευθύνεται στους φορείς, τις ενώσεις, την επιχειρηματική κοινότητα και τους πολίτες και στόχο έχει τη συγκέντρωση απόψεων, ιδεών και προτάσεων ώστε οι δράσεις που θα σχεδιαστούν στο πλαίσιο του προγράμματος της Περιφέρειας Αττικής για την επιχειρηματικότητα να ανταποκρίνονται στις πραγματικές δυνατότητες και ανάγκες του επιχειρηματικού συστήματος της Αττικής.

Επιδιώκουμε τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή και την ουσιαστική συμβολή στη δημόσια διαβούλευση φορέων, επιχειρήσεων και πολιτών. Για αυτό τον σκοπό η Περιφέρεια Αττικής θα διοργανώσει το επόμενο διάστημα δημόσιες εκδηλώσεις αλλά και συναντήσεις με τους κοινωνικούς εταίρους, βασικούς φορείς αλλά και με εκπροσώπους της νεοφυούς και κοινωνικής επιχειρηματικότητας.

Επιπρόσθετα, η Περιφέρεια Αττικής αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία και θέτει σε ηλεκτρονική διαβούλευση τον στρατηγικό προσανατολισμό, τις επενδυτικές προτεραιότητες και τους ειδικούς στόχους του προγράμματος «Επιχειρηματικότητα» ώστε φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες να μπορούν να καταθέσουν απόψεις και ιδέες σε τρία επίπεδα:
Στρατηγικός προσανατολισμός
Επενδυτικές προτεραιότητες και ειδικοί στόχοι
Κατάθεση αυτοτελών προτάσεων και ιδεών

Για να συμμετάσχετε στη διαβούλευση κλικ ΕΔΩ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ