Περίστροφο στη πλατεία Δαβάκη, σφαίρες στη Συγγρού

284

Από υπάλληλο του τομέα πρασίνου-καθαριότητας του Δήμου Καλλιθέας στο αλσύλλιο της πλατείας Δαβάκη, κοντά στο super market Βασιλόπουλο, βρέθηκε σήμερα το πρωί περίστροφο μάρκας zastava.

Σε άλλο σημείο της πόλης, κοντά στο μνημείο πεσόντων  Σοβιετικών μαχητών βρέθηκαν από υπαλλήλους του Δήμου Καλλιθέας έξι σφαίρες.

Εργαζόμενοι του Δήμου καταθέτουν αυτή τη στιγμή στο Πολυδύναμο Αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας.

Τα πιστόλια Zastava κοστίζουν 1.500 – 2.000 ευρώ στη μαύρη αγορά

Το Zastava είναι πιστόλι απλής ενέργειας ημιαυτόματο όπλο με ένα ασφαλές κλείδωμα και μηχανισμό σκανδάλης. Θεωρείται ιδανικό όπλο για την άμυνα, με μικρές διαστάσεις και απλό στη χρήση και τη συντήρηση. Παίρνει 8 φυσίγγια.

Ενδέχεται η υπόθεση να έχει σχέση με την απόπειρα ληστείας πριν δύο ημέρες, δύο ενόπλων όταν προσπάθησαν να ληστέψουν τη χρηματαποστολή που πήγε να εφοδιάσει το ΑΤΜ που βρίσκεται στη Γεωπονική Σχολή Αθηνών. Όμως έγιναν αντιληπτοί από έναν φύλακα και έτσι τράπηκαν σε φυγή. Ο δράστης, που συνελήφθη, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα κουτί με χρήματα και ένα πιστόλι, είναι αδερφός του Φώτη Χαρίση Πούλου, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Ο άλλος δράστης διέφυγε και ίσως σε αυτόν να ανήκει το πανομοιότυπο όπλο zastava που βρέθηκε στην Καλλιθέα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ