Παρέμβαση Εισαγγελέα! Τελεσίγραφο στους εργαζόμενους για να ξεκινήσουν τις επόμενες ώρες την αποκομιδή

Τελεσίγραφο στον Σύλλογο των Εργαζομένων της Αυτοδιοίκησης Χανίων να ξεκινήσει μέχρι τις 8 το απόγευμα η αποκομιδή των απορριμμάτων έδωσε το πρωί ο εισαγγελέας Εφετών.

Ο εισαγγελέας συναντήθηκε με την πρόεδρο κα Αθηνά Γιαννουλάκη, παρουσία του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας κ. Δημήτρη Νικολακάκη και της αρμόδιας Αντιδημάρχου Καθαριότητας Χανίων κας Γεωργίας Σαρικάκη.

Η παρέμβαση του Εισαγγελέα σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr μετά από καταγγελίες πολιτών πως κινδυνεύει η υγεία τους από τα σκουπίδια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στην τοποθέτηση του ο κ. Νικολακάκης τόνισε πως η κατάσταση μπορεί να είναι ανεκτή για μια ή δύο ημέρες αλλά την Δευτέρα αν η εικόνα είναι η ίδια θα πρέπει άμεσα να ξεκινήσουν ψεκασμοί καθώς θα υπάρχει κίνδυνος.

Από την πλευρά τους η πρόεδρος των εργαζομένων είπε πως το στις 7 απόγευμα οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν Γενική Συνέλευση όπου θα λάβουν και τις σχετικές αποφάσεις αν και σήμερα βγήκε ένα επιπλέον απορριμματοφόρο για αποκομιδή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ