Παράξενα πράγματα συμβαίνουν στη Διοίκηση Κάρναβου…

Συνεργασία Ν.Δ. – ΑΝΕΛ

Αρθρο του Ξενοφώντα

Η Ν.Δ. και ο αρχηγός της κατηγορούν τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με βαριές εκφράσεις όπως: «τα παραληρήματα αυτής της Κυβέρνησης χρήζουν πλέον ψυχιατρικής παρέμβασης και όχι πολιτικού σχολιασμού», «η παράσταση Καμμένου θα ήταν φάρσα, εάν δεν ήταν τραγωδία”, «Ο κ. Τσίπρας παριστάνει ότι μάχεται την ακροδεξιά, ενώ συγκυβερνά μαζί της εδώ και τριάμισι χρόνια”, «μόνο η καρέκλα και η νομή της εξουσίας τους κρατούν μαζί» και πολλά άλλα.
Στην Καλλιθέα ο κ. Κάρναβος, κολλητός του κ. Μητσοτάκη, συνεργάζεται με τους ΑΝΕΛ και μάλιστα ο ένας Αντιδήμαρχός του είναι στην Κεντρική Επιτροπή των ΑΝΕΛ, Γρ. Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ ο εντεταλμένος σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος ήταν υποψήφιος Βουλευτής των ΑΝΕΛ, ο οποίος τόλμησε να μηνύσει το Σύλλογο Εργαζομένων επειδή ανήρτησε πανό για το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ.
Αλήθεια ο κ. Κάρναβος, εκλεκτός της Ν.Δ. και ο κ. Γαϊτάνης, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ., πως αισθάνονται που συνεργάζονται με ηγετικά στελέχη των ΑΝΕΛ;
Συγκυβερνούν με την ακροδεξιά και αισθάνονται άνετα; Συνυπάρχουν μ΄ αυτούς που χρήζουν ψυχιατρικής παρέμβασης και δεν τρέχει τίποτα; Εκτός και εάν το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η καρέκλα και η νομή της εξουσίας που τους κρατά μαζί.
ΚΑΤΙ δεν πάει καλά:
Στη Ν.Δ. ή ισχύουν αυτά που λένε ή εδώ στην Καλλιθέα θεωρούν ωφέλιμη τη συνεργασία με Ακροδεξιούς και ανθρώπους που χρήζουν ψυχιατρικής παρέμβασης.
Τελικά κ. Κάρναβε, κ. Γαϊτάνη και οι άλλοι της Διοίκησης μήπως είστε ακροδεξιοί και δεν το ξέρετε;
Θα μας τρελάνουν αυτοί εδώ στην Καλλιθέα!!!

 

(Σημείωση: οι απόψεις των αναγνωστών μας δεν εκφραζουν απαραίτητα τις θέσεις του site)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ