Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας – Ο θεσμός των νέων!

Με προσήλωση στην παράδοση και τη διατήρηση της πολιτιστικής ταυτότητας η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Π.Ο.Ε.) σε συνεργασία με τον Σ.Πο.Σ. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Π.Ο.Ε. διοργανώνει για 14η συνεχόμενη χρονιά την Πανελλήνια Συνάντηση της Ποντιακής Νεολαίας.

Ας θυμηθούμε με αυτό το αφιέρωμα όλες τις Πανελλήνιες Συναντήσεις Ποντιακής Νεολαίας που διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία από το 2005 μέχρι σήμερα η Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας της ΠΟΕ.

1η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας

1η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής ΝεολαίαςΜε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 1η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής Νεολαίας της Π.Ο.Ε. το τριήμερο 26-28 Αυγούστου 2005 στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας.

Εκατοντάδες νέοι και νέες από όλη την Ελλάδα και τη Γερμανία συμμετείχαν στις οργανωτικές διαδικασίες που έλαβαν για πρώτη φορά χώρα με σκοπό την ανασυγκρότηση και την ισχυροποίηση των θεσμών νεολαίας υπό την αιγίδα της Π.Ο.Ε. Τους νέους καλωσόρισαν ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε. κ. Γιώργος Παρχαρίδης και ο Πρόεδρος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας Κεντρικής Μακεδονίας και Θεσσαλίας κ. Γιώργος Γεωργιάδης.

1η Πανελλήνια Συνάντηση Ποντιακής ΝεολαίαςΧαιρετισμούς απηύθυναν οι Δήμαρχος Νάουσας κ. Αναστάσιος Καραμπατζός, ο Αντινομάρχης Ημαθίας κ. Ορέστης Σιδηρόπουλος, η Πρόεδρος του ΚΕΜΑΘ κα. Ανθούλα Πορφυριάδου, ο Γενικός Γραμματέας της Ο.Σ.Ε.Π.Ε. κ. Γιάννης Μπουρσανίδης, ο Συντονιστής της Νεολαίας της Π.Ο.Ε. κ. Παναγιώτης Θεοδωρίδης.

Ακολούθησε προβολή video και παρουσίαση εισήγησης από τη Συντονιστική Επιτροπή Νεολαίας Ευρώπης με την καθοδήγηση του Επίτιμου Προέδρου κ. Χρήστου Γαλανίδη και Σοφίας Καρυπίδου.
 
 
epontos.blogspot.com
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ