Παλιά αυτοκίνητα την Κυριακή στη Μαρίνα Φλοίσβου

Tην Κυριακή 14 Οκτωβρίου, στη Μαρίνα Φλοίσβου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση «13th Concours d’Elegance» που οργανώνει κάθε χρόνο η «Λέσχη Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου» (ΦΙΛΠΑ) την οποία κάλλιστα θα μπορούσαμε να πούμε η Πολιτιστική Ιστορία από τις τέσσερις Ρόδες αφού τα αυτοκίνητα και οι μηχανές ξεκινούσαν από το 1920.

Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων και η (ΦΙΛΠΑ) είχαν στην εκδήλωση και ένα έντυπο που μοίραζαν στο οποίο κατάγγελαν τον Υπουργό κ. Σπίρτζη γιατί ενώ τους είχε υποσχεθεί ότι θα βρεθεί λύση για να μπορούν να κυκλοφορούν τα αμάξια αυτά, η υπόσχεση αυτή έμεινε στα λόγια εφόσον δεν έχει μπει στο φύλλο της Εφημερίδας Κυβερνήσεως η συγκεκριμένη δέσμευσή του.

Στην εκδήλωση αυτή εκτός των πολλών αυτοκινήτων που καθένα από αυτά είχε τη δική του προσωπική ιστορία και των ιδιοκτητών τους παρευρέθησαν επίσης ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ.Διονυσης Χατζηδάκης, ο Διοικητής της Τροχαίας Καλλιθέας κ. Αριστομένης Ζούζουλας , ο καλλιθεάτης επιχειρηματίας κ. Νίκος Γιοβανίδης μαζί με παιδιά της ΕΝΑΚ (είχαν αναλάβει την φύλαξη ως ναυαγοσώστες της εκδήλωσης σε περίπτωση απρόοπτου ατυχήματος), επίσης ο Υποψήφιος Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου κ. Δημήτρης Πιτούλης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ