Πάμε Dance Passion!

Η σχολή χορού Dance Passion που βρίσκεται στην Καλλιθέα Αττικής, λειτουργεί από το 2003 στη Λεωφόρο Θησέως 120 και από το 2014 και στην οδό Σαπφούς 49.
Η διευθύντρια της σχολής Αννα Κοκκώδη και οι έμπειροι δάσκαλοι που την πλαισιώνουν αποσκοπούν, με το μεράκι τους στον χορό, να προσφέρουν τη μάθηση μέσα από την οποία ο κάθε άνθρωπος ανακαλύπτει καινούρια στοιχεία του εαυτού του. Γιατί ο χορός είναι έκφραση, ψυχαγωγία, διασκέδαση, άσκηση, συντονισμός, καταπολέμηση του άγχους!
Στη Dance Passion μπορείτε να χορέψετε: latin, ευρωπαϊκούς, αργεντίνικο tango, oriental, hiphop, σύγχρονο, ελληνικούς χορούς και να γυμναστείτε κάνοντας zumba, pilates, yoga. Γίνονται ομαδικά και ατομικά μαθήματα, λειτουργούν παιδικά τμήματα, διαγωνιστικά, επαγγελματικά προγράμματα, διοργανώνονται εκπαιδευτικά πάρτυ, χορευτικές παραστάσεις και μπορείτε να απολαύσετε μια χορογραφία για το γάμο σας!
Για εγγραφές και πληροφορίες, μπορείτε να μας επισκέπτεστε καθημερινά 18:00 – 21:00 στη σχολή μας στη Θησέως ή στο τηλ. 210 9591945
Σας περιμένουμε

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ