Ο Χριστόφορος Σοφιανίδης στην επίθεση…

963

Ο επίτιμος Πρόεδρος του Παμποντιακού Συλλόγου ”η Αργώ” και εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος στην επίθεση…

Με μια επιστολή που έχουμε στα χέρια μας και έχει την υπογραφή του ιδίου ο κ. Σοφιανίδης συνεχίζει την επίθεση εναντίον της κ. Μαργαρίτη του κ. Παπαδάκη του κ. Γαλανόπουλου του κ. Αντωνακάκη χωρίς να τον κατανομάσει, στους οποίους προσάπτει ότι η επίθεσή τους εναντίον του ειναι εναντίον και των Ποντίων γιατί τα βλέπουν τα πράγματα με αριστερίζουσα νοοτροπία και των διαδικτυακών μέσων ενημέρωσης της πόλης, τα οποία όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, αποτελούν μονταζιέρα ενημέρωσης.

Αναρωτιέμαι η συγκεκριμένη επιστολή είναι εις γνώση του Δημάρχου και αν είναι σύμφωνος με το περιεχόμενό της. Παρότι διαφωνώντας ή συμφωνώντας κανείς με τον κ. Σοφιανίδη δεν μπορεί να μη δεχτεί κανείς το δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του και τη θέση του σαν δημοτικός σύμβουλος. Μην ξεχνάμε ότι έχει επιλεγεί τόσες φορές σαν δημοτικός σύμβουλος, άρα εχει ανθρώπους που αναγνωρίζουν την αξία του, επίσης δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς ότι είναι ένας απο τους Ποντίους που μαζί με το Σύλλογο ΑΡΓΩ έχει φέρει στο προσκήνιο το ποντιακό ζήτημα, δεν είναι ο μόνος όμως…

Στο δημοτικό συμβούλιο δεν κρίνεται σαν επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου ΑΡΓΩ αλλά ως Δημοτικός Σύμβουλος. Επειδή στην επιστολή αναφέρει και για τα διαδικτυακά μέσα ή τα έντυπα της πόλης μας και επειδή είμαι ένας από αυτούς που ξεκινά σιγά σιγά τα βήματα της Δημοσιογραφίας, βασιζόμενος σε μία και μόνη φράση που μου έμαθαν οι «Δάσκαλοί» μου, θα πω αυτό:

Ο Δημοσιογράφος δεν κρίνει, καταγράφει την είδηση με στοιχεία, γράφει το ρεπορτάζ χωρίς σχολιασμό. Η κριτική είναι θέμα των πολιτών που θα τον διαβάσουν.

Δημήτρης Μπιζιώτας, Δημοσιογράφος
KallitheaPress.gr

Διαβάστε εδώ την επιστολή του κ. Σοφιανίδη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ