Ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής στο Κατωχώρι Λευκάδας

Επιμέλεια: ΝΩΝΤΑΣ ΝΙΚΑΚΗΣ

       Στην Λευκάδα για διακοπές βρίσκεται ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, με τη σύζυγό του, Νατάσα Παζαΐτη.
        Ο πρώην πρωθυπουργός προχθές το βράδυ (22-08-2018) επισκέφτηκε το Κατωχώρι,φιλοξενούμενος του βουλευτή Λευκάδας Θανάση Καββαδά, ο οποίος κατάγεται από το χωριό αυτό, επισκέφτηκαν την εκκλησία του χωριού και μετά κατευθύνθηκαν σε παρακείμενη ταβέρνα και δείπνησαν μαζί με τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας………….
 
Ο Βουλευτής Θανάσης Καββαδάς σημειώνει:
ΗΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!
         Το χωριό μου, το Κατωχώρι Λευκάδας τίμησε με την παρουσία του ο Κώστας Καραμανλής. Ο πρώην Πρωθυπουργός στο πλαίσιο της ιδιωτικής επίσκεψής του στη Λευκάδα ήρθε μετά από πρόσκλησή μου στο Κατωχώρι. Προσκύνησε τον πολιούχο του χωριού Αγιο Δημήτριο και του δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσει με συγχωριανούς μου και κατοίκους των γύρω περιοχών. 
         Στη συνάντηση ήταν όλοι οι συνάδελφοι νεοδημοκράτες πρώην βουλευτές του νομού, ο κ. Π. Καββαδάς ο κ. Θ. Σολδάτος και ο κ. Ξ. Βεργίνης, καθώς και ο πρώην Αντιπεριφερειαρχής Θ. Βερύκιος. Ηταν μαζί μας οι πρόεδροι της ΝΟΔΕ και των ΔΗΜΤΟ Λευκάδας και Νυδριού, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, ο πρόεδρος ενοικιαζόμενων δωματίων και πολλά στελέχη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας καθώς και ο φίλος Λευκαδίτης Βουλευτής της περιφέρειας Αττικής Γεώργιος Βλάχος. 
         Ο Κώστας Καραμανλής έδειξε ενδιαφέρον για όλα τα τοπικά ζητήματα που μας απασχολούν, τα μεγάλα και τα μικρά. Ανταλλάξαμε απόψεις για τη γενική πολιτική σκηνή και για την πορεία της χώρας και τον περιμένουμε να ξανάρθει, όποτε το θελήσει. Για μένα η τιμή ήταν μεγάλη καθώς έχει ιδιαίτερη σημασία η επίσκεψή του στο χωριό που γεννήθηκα και μεγάλωσα. Γιατί η παράταξή μας είναι παράταξη του λαού, των ανθρώπων του μόχθου, του αγώνα για τηζωή και της πίστης σε ιδανικά και σε αξίες.

xiromeronews.blogspot.com

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ