Ο Πολίτης έχει το λόγο…Συνεχίζεται η Εγκληματικότητα

Aναρτηση από τη σελίδα fb του κ. Φαναρίτη
Κυκλοφορεί συμμορία γύφτων – Ρομά – (3άδα) στο Μοσχάτο και προσπαθούν να μπουκάρουν σε σπίτια μέρα μεσημέρι. Χτυπάνε κουδούνια κανονικά ψάχνουν γυναίκες ή ηλικιωμένους. Ενας μένει μέσα στο αυτοκίνητο ένας.απασχολεί λέγοντας διάφορα (πχ. Να πάρει κάτι μπάζα απο τον ακάλυπτο του διπλανού που συνορεύει με το δικό σας/αστειότητα που καμιά φορά πιάνει) και ένας σκαρφαλώνει (ειδικά μπαλκόνια πρώτου ορόφου προσβάσιμα και ισόγεια). Θέλει προσοχή και επαγρύπνηση. Ειδικά αυτές τις ημέρες που όλοι λείπουν…
Και να έχουμε τα μάτια μας ανοικτά όχι μόνο στα του οίκου μας αλλά και στον διπλανό μας.
Δεν χρειάζονται ηρωισμοί…
Ενα απλό τηλέφωνο στην αστυνομία. Αν και στα περιστατικά που έλαβα γνώση εγώ η άμεση δράση απλά έκανε μια βολτούλα στον χώρο…αφού τελειώσε το συμβάν έτσι για το φαίνεσθαι… Πάντως επειδή στο Μοσχάτο έχουμε ενα εξαιρετικό διοικητή που ενδιαφέρεται και τιμάει την δουλειά του τον Μπάμπη τον Κοκκίνη καλό θα ήταν ότι πέφτει στην αντίληψή σας να το φέρετε εις γνώσιν του.
Τώρα όσο για αυτά τα υπάνθρωπα δίποδα που αποκάλεσα γύφτους και κάποιοι τους αναγνωρίζουν στοιχεία ανθρωπιάς εύχομαι να μην τύχει στην οικογένειά τους…
Ρατσιστής δεν υπήρξα ποτέ όμως κάποιοι έχουν στοιχεία πρωτόγονης εγκληματικότητας στο αίμα τους… προφανώς είναι στο DNA κάποιων το έγκλημα έναντι ευτελούς αντιτίμου….
Οσοι δε απο αυτούς συλλαμβάνονται…εκτίουν αστείες ποινές και σε λίγο το σύστημα «αποσυμφορείται» και αφήνονται ελεύθεροι να διάγουν το προσφιλές και επικερδές τους καθήκον μην δίνοντας σημασία στην ανθρώπινη ύπαρξη.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ