Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ

108
Nastasia
Με χαρά λάβαμε τα  sms του δήμου μέσω των οποίων μας ενημέρωνε για τον κανονισμό καθαριότητας. Έχει αναρτηθεί και στο διαδίκτυο, υπάρχει και σε έντυπο στα ΚΕΠ και στα γραφεία του δημαρχείου. Μάλιστα! Πολύ ωραία όλα αυτά και φαντάζομαι θα έχουν και ένα κόστος, τόσο οι εκτυπώσεις όσο και οι αποστολές μηνυμάτων. Μας γεννάται η απορία ωστόσο, για ποιό λόγο ξοδεύονται χρήματα και προωθείται ένας κανονισμός καθαριότητας, όταν ο δήμος δεν είναι σε θέση να τον εφαρμόσει και να κόψει το πρόστιμo ;
Για θέμα που εκκρεμεί εδώ και έναν χρόνο, έχουμε απευθυνθεί τόσο στον πρώην όσο και τον νυν αρμόδιο αντιδήμαρχο και η υπηρεσία αδυνατεί να δράσει. Ο ελεγκτικός μηχανισμός ανύπαρκτος. Τόσο η δημοτική αστυνομία, όσο και οι επόπτες της υπηρεσίας του δήμου εργάζονται μόνο πρωινές ώρες, συνεπώς δεν μπορεί κανείς να πιστοποιήσει την παράβαση!!!
Να ξέρετε λοιπόν εσείς οι παραβάτες, κάντε ό,τι θέλετε, ρυπαίνετε όσο θέλετε, παραβιάστε τους κανόνες, αρκεί να είναι απόγευμα. Κανείς δεν θα σας πειράξει, ο δήμος ξεκουράζεται αυτές τις ώρες !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ