Ο Καλλιθεάτης εξ Αιγύπτου σκηνοθέτης …Μηνάς Μπανούμπ

Λίγα λόγια για μένα…

Την καριέρα μου την ξεκίνησα όταν σπούδαζα στο πανεπιστήμιο του Wolverhampton στην Αγγλία όπου την τελευταία μου χρονιά σκηνοθέτησα μια μικρού μήκους ταινία το LOST PRIDE η οποία συμμετείχε στο φεστιβάλ Καννών το 2010.

Κατά την διάρκεια της επανάστασης στο Κάιρο το 2011, πήγα και δούλεψα στο κανάλι MESAT TV όπου σκηνοθέτησα δύο εβδομαδιαία προγράμματα και μια σειρά ντοκιμαντέρ η οποία είχε ως θέμα δυσκολίες που αντιμετώπιζαν τα άτομα με αναπηρία. Ένα επεισόδιο από την σειρά συμμετείχε πάλι στο φεστιβάλ Καννών το 2012.

Το κρατικό κανάλι της Αιγύπτου NILE TV μου ζήτησε να βγω στην πρωινή εκπομπή τους και να μιλήσω για την επιτυχία μου. Από τότε πηγαινοέρχομαι Ελλάδα – Αίγυπτο δουλεύοντας σε μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες ως ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός.

Συνεργάζομαι με συγγραφείς πάνω σε σενάρια και έχω κάνει διασκευές βιβλίων σε σενάρια.

Το 2016 δούλεψα στην εταιρεία Ergasti στο Κάϊρο ως media manager όπου ήμουν υπεύθυνος για το campaign «I am Egypt» όπου σκηνοθέτησα και το ντοκιμαντέρ A HOUSE ON THE NILE, το οποίο είχε να κάνει με τον ελληνικό ναυτικό όμιλο του καιρού όπου προβάλλεται ένα κομμάτι της ιστορίας των Ελλήνων της Αιγύπτου.

Τώρα ετοιμάζω την καινούργια μου σειρά που λέγεται Churvy and the chubby babes. Είναι μια κωμωδία που προσπαθεί να καταπολεμήσει τον ρατσισμό που δέχονται οι εύσωμες γυναίκες. Καθημερινά μέσα στην κοινωνία οι εύσωμες γυναίκες δέχονται δεκάδες αρνητικά σχόλια και αυτό πρέπει να σταματήσει, πρέπει να καταλάβει και ο κόσμος ότι οι εύσωμες γυναίκες είναι όμορφες. Για αυτό και προσπαθώ μέσω κοινωνικών δικτύων να ευαισθητοποίησω τον κόσμο. Είχα βγει παλιότερα σε κάποιες εκπομπές όπου μίλησα για αυτό το θέμα και υπήρχαν πολλά επικριτικά σχόλια στο ίντερνετ για αυτά που είπα. Πολλές εύσωμες γυναίκες που είδαν την εκπομπή επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν το ρατσισμό που έχουν βιώσει. Στη σειρά που θα κάνω, θέλω να κάνω τον κόσμο να γελάσει και να καταλάβει ότι δεν χρειάζεται να κοροϊδεύει ανθρώπους οι οποίοι είναι διαφορετικοί από αυτόν.

 

Το προμο βίντεο του Churvy and the chubby babes

Το λινκ για τις ταινίες μου

https://www.youtube.com/user/0717145/videos

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ