Ο Ιανουάριος στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχου στις Τζιτζιφιές Καλλιθέας

Υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με όρεξη για νέες εμπειρίες και δημιουργικές διαδρομές! To ΚΠΙΣΝ καλωσορίζει το 2018 με μουσική, αθλητικές δραστηριότητες, δημιουργικά εργαστήρια για μικρούς και μεγάλους, και προσκαλεί όλους εσάς, την οικογένεια του ΚΠΙΣΝ, να τις ανακαλύψουμε μαζί.

Ξεφυλλίστε το πρόγραμμα Ιανουαρίου εδώ!

Μοιραστείτε κι εσείς μαζί μας τα αγαπημένα σας στιγμιότυπα στο ΚΠΙΣΝ μέσα από τον φωτογραφικό σας φακό, χρησιμοποιώντας το hashtag: #SNFCCMembers

Τι κι αν οι γιορτές πέρασαν, η μουσική στο ΚΠΙΣΝ δεν σταματά ποτέ! Η σειρά συναυλιών Jazz Chronicles παρουσιάζει την Αγγελική Τουμπανάκη με τη μουσική παράσταση Συνδέσεις και φιλοξενεί τον Μπάμπη Παπαδόπουλο, σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις του. Στο πλαίσιο της σειράς Music Escapades, ο Sigmataf παρουσιάζει τη Spoken Word μουσική του, και τέλος, το El Sistema Greece και η Sofi Jeannin (BBC Singers) προσκαλούν όλα τα παιδιά να ανακαλύψουν τη χαρά της μουσικής σε ένα μάθημα/ανοιχτή πρόβα!

Ο Ιανουάριος στο ΚΠΙΣΝ φιλοξενεί καινούρια αλλά και ήδη αγαπημένα δημιουργικά εργαστήρια για όλους. Τεχνικές πλεξίματος, επεξεργασία φωτογραφιών και κηπουρική για ενήλικες, καθώς και ταξίδια στην ιστορία της Τέχνης, οπτική ποίηση και γνωριμία με τη Φυσική για παιδιά.

Όπως πάντα, οι υπαίθριες αθλητικές δραστηριότητες του ΚΠΙΣΝ, όπως ιστιοπλοΐα, καγιάκ, τρέξιμο, yoga, συνεχίζονται και εμπλουτίζονται προσφέροντας σε όλους τη δυνατότητα να ασκηθούν και να ανακαλύψουν τις σωματικές τους δυνατότητες.

Το 2017 υπήρξε χρονιά ορόσημο για το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ήταν η πρώτη χρονιά πλήρους λειτουργίας του, ήταν η χρονιά που παραδόθηκε στην Ελληνική Πολιτεία και σε όλους εμάς. Το κυριότερο όμως, ήταν το έτος που υλοποιήθηκε το όραμα του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και του αρχιτέκτονα του ΚΠΙΣΝ, Renzo Piano, για τη δημιουργία ενός ανοιχτού δημόσιου χώρο, ενός τόπου κοινού για όλους.

Το 2017 υποδεχθήκαμε πάνω από 3 εκατομμύρια επισκέπτες, ενώ σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε πάνω από 3.500 δωρεάν εκδηλώσεις, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία. Το 2018, επιθυμούμε και προσβλέπουμε να αναδείξουμε τις πλήρεις δυνατότητες του ΚΠΙΣΝ και να ξεδιπλώσουμε ακόμα περισσότερες και πιο ολοκληρωμένες πτυχές της δράσης μας.

Το Πρόγραμμα Μελών του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και υλοποιείται σε συνεργασία
με την 
Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος και την Εθνική Λυρική Σκηνή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ