Ο Ευθύμης Κτενίδης στο Γ.Σ. Καλλιθέας

Ο κ.Ευθύμης Κτενίδης προπονητής Στίβου της Εθνικής Παραολυμπιονικών  θα αναλάβει ενεργό ρόλο στο Γ.Σ. Καλλιθέας στο Στίβο

Ευθύμιος Ι. Κτενίδης

Προπονητής Εθνικής Ομάδας Παραολυμπιακών Αγώνων, Πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων προπονητών ατόμων με αναπηρίες

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965, μεγάλωσε στην Καλλιθέα και η καταγωγή του είναι από τον Πόντο. Η μητέρα του από τον Άγιο Χριστόφορο Πτολεμαΐδος και ο πατέρας του γεννήθηκε στην Αθήνα. Από το 1981 και μετά ασχολείται με τα άτομα με αναπηρίες και ως προπονητής έχουν περάσει από τα χέρια του οι περισσότεροι Παραολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, Πρωταθλητές Ευρώπης, Πρωταθλητές Ελλάδος, όπως ο Στέφανος ο Αναργύρου, Χρυσός Ολυμπιονίκης του Σίδνεϊ και Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο Θανάσης ο Τσιβίλης, Παγκόσμιος Πρωταθλητής, ο Λουκάς ο Κασκάνης, δεύτερος στον κόσμο με πρόβλημα όρασης, ο Δαμιανός ο Δακτυλίδης, Ολυμπιονίκης, ο Βρυώνης ο Γεράσιμος, Ολυμπιονίκης, ο Νίκος ο Τσιντάρης πρώτος στην Ελλάδα και τόσοι άλλοι.

Ήταν πρωταθλητής Ελλάδας στο Δέκαθλο και με παρότρυνση ενός φίλου ασχολήθηκε και με τα άτομα με ειδικές ανάγκες. Ήταν ακόμα αθλητής όταν ξεκίνησε να δουλεύει ως προπονητής και στα άτομα με ειδικές ανάγκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ