Οι φωτογραφίες διαψεύδουν τον Δήμαρχο Καλλιθέας για τα αδέσποτα που μηνύθηκε

«Τα σκυλάκια δεν τα βλέπει κανείς ….. και είναι μόνο δύο !!!» Δήμαρχος….
Λυσικράτους και Σωκράτους
Σε απάντηση του σε ερώτημα της αντιπολίτευσης στο ΔΣ την 27/7/2017, ο Δημάρχος Καλλιθέας κ. Κάρναβος δε δίστασε να υποβαθμίσει το θέμα των αδέσποτων, να διαψεύσει και να περιπαίξει με  τη συνδημότισσα που διαμαρτύρεται και μηνύει τον Δήμο. Μια εικόνα όμως αξίζει όσο χίλιες λέξεις!!!  Κε Δήμαρχε ποίος από τους δύο ψεύδεται, εσείς ή η «κυρία» που αναφερθήκατε και διαψεύσατε δημόσια ;
Αυτή τη διαφημιστική πινακίδα βρίσκεται παράτυπα πάνω στα κάγκελα του 6oυ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
….ούτε αυτήν τη βλέπουν;
ΣΕ  ΚΙΝΔΥΝΟ  ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΙ  ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ  ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ CAMP ΤΟΥ 6ου  ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ  ΠΙΣΩ  ΑΠΟ ΤΟ ΩΝΑΣΕΙΟ
Το συγκεκριμένο σχολείο επιλέχθηκε για να φιλοξενήσει το camp, παρόλο που η διοίκηση του δήμου γνωρίζει ότι έξω από αυτό περιφέρονται 3 επιθετικά αδέσποτα σκυλιά, για τα οποία οι δημότες έχουν κάνει καταγγελίες κατ’ επανάληψη, χωρίς αποτέλεσμα δυστυχώς, γεγονός που τους ανάγκασε να απευθυνθούν στην Εισαγγελέα, δεδομένου ότι και βάσει του νόμου  (ν. 4039/2012  παρ.10 του άρθρου 9)  στη περιοχή αυτή απαγορεύονται τα αδέσποτα.
Από τον Μάρτιο του 2017 ο δήμος έχει λάβει Εισαγγελική Παραγγελία  (με αρ.πρωτ. 159606/23-3-2017) να μαζέψει τα σκυλιά, την οποία μέχρι σήμερα,  4 μήνες αργότερα δηλαδή,  δεν έχει εκτελέσει !!
Τα ζώα είναι καθημερινά έξω από το σχολείο!
Γνωρίζουμε ότι για το θέμα αυτό η Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη στο δήμο, έδωσε εντολή για  διενέργεια  προανάκρισης η οποία ολοκληρώθηκε. Έδωσαν καταθέσεις  τόσο ο  Δήμαρχος όσο και η αρμοδία Αντιδήμαρχοςκαι κ Πάσχου.
Ορίστηκε δικάσιμος για  τον Οκτώβριο!!!
Τι σκοπεύετε να κάνετε?
Θα εκτελέσετε την Εισαγγελική Παραγγελία;
Θα σεβαστείτε τους νόμους και τους δημότες ή θα συνεχίσετε να αφήνετε εκτεθειμένα σε κίνδυνο ανυποψίαστα παιδιά και όχι μόνο;

Επειδή το θέμα αυτό από ότι φαίνεται θα μας απασχολήσει για μεγάλο διάστημα, αυτή είναι η τέταρτη αναφορά μας. Τα προηγούμενα άρθρα μας:

  • Ο Δήμαρχος Καλλιθέας και η σχέση του με τα ζώα (1ο) 12 Ιουνίου 2017
  • Αδέσποτα… «Πολιτικοί απατεώνες» η Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας; (2ο) 22 Ιουνίου 2017
  • Ο Δήμος Καλλιθέας και τα αδέσποτα (3ο) 4 Ιουλίου 2017

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ