Οι πρωτοβουλίες του ΚΚΕ για την αντιπυρική προστασία

…δυστυχώς δεν εισακούστηκαν

Στις αλλεπάλληλες προσπάθειες και πρωτοβουλίες του ΚΚΕ όλο το προηγούμενο διάστημα για την ανάδειξη του ζητήματος της αντιπυρικής προστασίας, οι οποίες όμως δεν εισακούστηκαν από την κυβέρνηση, στάθηκε ο Χρήστος Κατσώτης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, σε συνέντευξή του στο ραδιοσταθμό «24/7» το πρωί της Πέμπτης.

Ο Χρ. Κατσώτης, κληθείς να σχολιάσει την πρόσφατη ημερίδα του ΚΚΕ για την δασοπροστασία, τα υλικά της οποίας κυκλοφορούν αύριο σε ειδική έκδοση, υπενθύμισε ότι το Κόμμα με πολύμορφες πρωτοβουλίες, όπως Ερωτήσεις, Τροπολογίες και τοποθετήσεις σε Επιτροπές της Βουλής, προσπάθησε να αναδείξει το ζήτημα, ωστόσο η κυβέρνηση και οι λοιποί υπεύθυνοι «έκλεισαν» τα αυτά τους.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ σημείωσε επίσης ότι από την τραγωδία αναδείχθηκαν οι τεράστιες ελλείψεις σε ανθρώπινο δυναμικό, σε υποδομές και μέσα, αλλά και η ανυπαρξία σχεδιασμού από την Πολιτική Προστασίας.

Καταλήγοντας, σημείωσε την ανάγκη να υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός για την πρόληψη και καταστολή καταστροφών από φυσικά φαινόμενα, αλλά να μην αντιμετωπίζεται η γη σαν εμπόρευμα αλλά ως λαϊκό αγαθό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ