Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στις πληγείσες περιοχές της Αττικής

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΠΛΗΓΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΝΙΚΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Κλιμάκιο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με επικεφαλής τον Βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής κ. Κωνσταντίνο Κατσίκη και την Εκπρόσωπο του Κινήματος κ. Μανταλένα Παπαδοπούλου επισκέφθηκε σήμερα τις περιοχές της Μάνδρας και της Ελευσίνας οι οποίες επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες που κόστισαν τη ζωή σε 15 συνανθρώπους μας και προκάλεσαν εκτεταμένη καταστροφή με ανυπολόγιστες ζημιές.

Στις συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Αττικής κ. Γιάννη Βασιλείου, στην Ελευσίνα και με την Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας Μάνδρας κ. Αγγελική Παπακωνσταντίνου, τον εκτελεστικό Γραμματέα Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας κ. Στάθη Ραγκούση και άλλα αυτοδιοικητικά στελέχη, στο Δημαρχείο Μάνδρας, υπήρξε ενημέρωση για την έκταση της καταστροφής, τις άμεσες ανάγκες που έχουν οι κάτοικοι των περιοχών που επλήγησαν και τις ενέργειες που έχουν ξεκινήσει για την καταγραφή και την αντιμετώπιση των ζημιών.

Από πλευράς των ΑΝΕΛ, ο Βουλευτής κ. Κατσίκης δεσμεύτηκε ότι θα αξιοποιήσει κάθε δυνατότητα παρέμβασης που διαθέτει προκειμένου άμεσα να αντιμετωπιστεί η καταστροφή και να επανέλθει η τοπική κοινωνία σε κανονικότητα, καθώς και την άμεση καταβολή επιδομάτων και αποζημιώσεων, που αποτελεί και κύριο μέλημα των αυτοδιοικητικών εκπροσώπων των πολιτών, παραβλέποντας το τέρας της γραφειοκρατίας που σε παρόμοιες περιπτώσεις δημιουργεί καθυστερήσεις, ώστε οι κάτοικοι να μπορέσουν σύντομα να ξανασταθούν στα πόδια τους.

Παράλληλα, το Κίνημα θα συνδράμει τις προσπάθειες φορέων για συλλογή ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης μέσω της Γραμματείας Αλληλεγγύης του Κινήματος, ενώ η Νεολαία και η Γραμματεία Γυναικών θα συγκροτήσουν ομάδα που θα βοηθήσει στον καθαρισμό των δρόμων από τα φερτά υλικά που συμπαρασύρθηκαν από τα καταστροφικά ποτάμια νερού που έπληξαν τις εν λόγω περιοχές.

Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο Γενικός και Οικονομικός Διευθυντής κ. Κώστας Συψής, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής και αναπληρωτής Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ. Χριστόφορος Δανάκος, ο Αντιδήμαρχος κοινωνικής πολιτικής Δάφνης – Υμηττού και μέλος της Γραμματείας Αυτοδιοίκησης κ. Νίκος Ντίνος, η Γραμματέας Γυναικών κ. Δέσποινα Χαλκίδη και η αναπληρώτριά της κ. Ευαγγελία Γεωργούλα και εκ μέρους της Νεολαίας η αναπληρώτρια οργανώσεων Αττικής Θεοδώρα Δρακάτου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ