Οι ΑΝΕΛ στην αντικομμουνιστική εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Καλλιθέας με την Αργώ

Πραγματοποιήθηκε τελικά παρά τις αντιδράσεις κομμάτων και νεολαιών της πόλης μας το αφιέρωμα-ημερίδα στο πλαίσιο του 32οu Ποντιακού Τριήμερου με θεματολογία:  «100 χρόνια από τον πρώτο ολοκληρωτισμό του Μπολσεβικισμού, επισκόπηση: στόχευση και μαρτύρια του Ελληνισμού», την οποία που συνδιοργάνωσε ο Δήμος Καλλιθέας με την Αργώ και κατήγγειλαν με  ανακοίνωσή τους ως «αντικομμουνιστική φιέστα». Από τη Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας παρευρέθη ο εντεταλμένος δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος κος Χ Σοφιανίδης, ενώ έλαμψαν δια της απουσίας τους οι δημοτικοί σύμβουλοι όλων των παρατάξεων.   

Σύμφωνα με ενημέρωση που λάβαμε από το fb, στη σελίδα του Προέδρου της Συντονιστικής των ΑΝ.ΕΛ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ κ. Στέλιου Κώτσου (https://www.facebook.com/stelios.kotsos?fref=ts), από όπου και οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, στην εκδήλωση παρευρέθη Αντιπροσωπεία ΑΝ.ΕΛ και από τη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τζανέτος Φιλιππάκος.

ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ KALITHEAPRES

Διαβάστε στο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ και στην AFTODIOIKISI.GR τις σφοδρές αντιδράσεις για τη συνδιοργάνωση αντικομμουνιστικής εκδήλωσης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και ΑΡΓΩ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ