Οικονομική Επιτροπή στο Δημαρχείο την Τρίτη 30 Μαΐου

133

Πρόσκληση σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής που θα γίνει στο Δημαρχείο (3ος όροφος) την Τρίτη 30/05/2017 και ώρα 13:45

Μεταξύ των θεμάτων ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα….

1. Έγκριση δαπάνης και διάθεσης πίστωσης ποσού 5.000,00 € για «Καθαρισμό και απολύμανση χώρων ή κτιρίων κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης»!!!!! (Μάλλον τους προέκυψε κάποιος …απαιτητικός δημότης)

3. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 3.720,00 € για «Συντήρηση και επισκευή ανελκυστήρα δημ. καταστήματος»

4. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 3.000,80 € για «Περιοδικός έλεγχος- πιστοποίηση ανελκυστήρων δημ. κτιρίων & σχολικών συγκροτημάτων»

5. Έγκριση δαπάνης και διάθεση πίστωσης ποσού 450,00 € για «Προμήθεια πινακίδος σήμανσης κτιρίου Οικίας Δαβάκη» (Προφανώς…. μία με μεγαλύτερα γράμματα στο όνομα Δημάρχου)

7. Έγκριση διάθεσης πίστωσης δαπάνης ποσού 4.944,57 € για «Δαπάνη Εντομοκτονίας και μυοκτονίας εξωτερικών και εσωτερικών χώρων του Δήμου»

8. Έγκριση δαπανών, διάθεση πιστώσεων και έκδοση χρηματικού εντάλματος προπληρωμής για τη συμμετοχή του Δημάρχου Καλλιθέας στην 6η Υπουργική διάσκεψη για το περιβάλλον και την υγεία που θα πραγματοποιηθεί στις 13-15 Ιουνίου 2017, στην Οστράβα της Τσεχίας. (Καλό ταξίδι είπαμε;) 

Το περίεργο είναι ότι ενώ έχουν γίνει εγγραφές για κατασκηνώσεις και ενημερώνονται οι γονείς ότι θα πάνε στη summer fun ως μοναδική προσφέρουσα, το θέμα δεν υπάρχει δεν είναι στην ημερήσια διάταξη….ίσως θα έλθει πάλι ως επείγον στα εκτός ημερησίας.

Περιμένουμε να δούμε το κόστος σε σχέση με πέρυσι …..μειωμένο αφού μεγάλωσε η απόσταση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ