Ξύλο και Αποδοκιμασίες στη Θεσσαλονίκη σε εκδήλωση Βουλευτή του Σύριζα κ. Μηταφίδη

Ξύλο, πέτρες και χημικά σε ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ για το Μακεδονικό στη Θεσσαλονίκη.

Άγριες αποδοκιμασίες στον Τριαντάφυλλο Μηταφίδη την ώρα που προσήλθε για την εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ γύρω από το Μακεδονικό

Άγρια επεισόδια, με πέτρες και χρήση χημικών, στη Θεσσαλονίκη. Οι διαδηλωτές που είχαν συγκεντρωθεί έχω από το συνεδριακό κέντρο της Θεσσαλονίκης, για την ημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ πάνω στο Μακεδονικό, πέρασαν την περίφραξη και επιχείρησαν να μπουν στον χώρο του συνεδρίου, αλλά εκεί τους περίμεναν τα ΜΑΤ, με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν βίαια επεισόδια και οδομαχίες γύρω από τον συνεδριακό χώρο.

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν υβριστικά συνθήματα εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τρ. Μηταφίδη, ενώ στην ημερίδα μιλούσαν Πανεπιστημιακός, αλλά και άλλοι που μετείχαν στην ημερίδα. Περίπου στις 19.30 κατέφθασαν οπαδοί του ΠΑΟΚ που ήθελαν να διαμαρτυρηθούν και αφού έσπασαν την κεντρική σιδερόπορτα, συγκρούστηκαν άγρια με την Αστυνομία, έβαλαν φωτιές σε κάδους σκουπιδιών, ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ έκαναν χρήση δακρυγόνων.

Νέο κύμα συγκρούσεων είχαμε και μετά τις 21.00 το βράδυ, με αποτέλεσμα να κλείσουν η Τσιμισκή και η Αγγελάκη, στη νότια πύλη του συνεδριακού χώρου, αφού η Αστυνομία προσπάθησε να κάνει προσαγωγές. Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές έχουν γίνει τρεις συλλήψεις, ενώ οι διαδηλωτές εκτιμάται πως ήταν περίπου 1000 άτομα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ