Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Καλλιθέας – Νέας Σμύρνης Να μην επιτρέψουμε στους φασίστες να καταθέσουν στεφάνι στην Καλλιθέα!

Να μην επιτρέψουμε στους φασίστες να καταθέσουν στεφάνι στην Καλλιθέα!

Την 28η Οκτωβρίου γιορτάζουμε την εθνική αντίσταση και τη μάχη των Ελλήνων απέναντι στην επικράτηση του Φασισμού και του Ναζισμού στην χώρα μας, άλλα και σε ολόκληρη τη Γηραιά Ήπειρο.

Η συλλογική μνήμη γύρω από τα γεγονότα αυτά και τους ανθρώπους που αγωνίστηκαν για ελευθερία και δημοκρατία, είναι ακόμα πιο πολύτιμη σήμερα, όταν τα ναζιστικά και φασιστικά μορφώματα ξανασηκώνουν κεφάλι σε ολόκληρη την Ευρώπη, αλλά και στην Ελλάδα, μέσα από τη δολοφονική νεοναζιστική οργάνωση «Χρυσή Αυγή».

Χρέος μας λοιπόν, απέναντι σε αυτές τις ακραίες εκφράσεις μίσους για τη διαφορετικότητα ως προς το σεξουαλικό προσανατολισμό, τη φυλετική καταγωγή, το χρώμα, την θρησκεία, τις διαφορετικές ιδεολογικές απόψεις, είναι να δηλώνουμε απερίφραστα την αντίθεσή μας και να μαχόμαστε προκειμένου να τις περιορίσουμε και να τις εξαλείψουμε.

Οι νοσταλγοί αυτοί του Φασισμού, που έχουν το θράσος να αυτοαποκαλούνται πατριώτες, πρόσφατα, δείχνοντας πόσο επιζητούν τα ανελεύθερα καθεστώτα, έγραψαν σε φέιγ βολάν –τα οποία μολύνουν εκτός από τους δρόμους και την κοινωνία μας- ότι τα ΟΧΙ τα είπανε οι Μεταξάδες. Σε όλους αυτούς λοιπόν τους δειλούς υποστηρικτές του Ναζισμού, του Φασισμού και της Χούντας, πρέπει όλες και όλοι να απαντήσουμε ότι το ΟΧΙ το είπε ο Ελληνικός Λαός με τους αγώνες του! Στις μέρες μας πρέπει να φανούμε αντάξιοι των προγόνων μας και να πούμε ένα βροντερό ΟΧΙ απέναντι στους υποστηρικτές των πιο ακραίων και απάνθρωπων αντιλήψεων.

Το τελευταίο διάστημα έγινε γνωστό ότι η δημοτική αρχή της Καλλιθέας ενδέχεται να επιτρέψει στους φασίστες να καταθέσουν στεφάνι στην τελετή μνήμης για την 28η Οκτωβρίου. Την 25η Μαρτίου, ο δήμαρχος Καλλιθέας κατέθεσε μόνο εκείνος στεφάνι, ακριβώς για να μη λάβει την ευθύνη να αποκλείσει τους φασίστες από την κατάθεση. Κάτι τέτοιο δεν πρέπει να επαναληφθεί. Στεκόμαστε απέναντι στις επιλογές της δημοτικής αρχής Καλλιθέας που επωάζουν το αυγό του φιδιού. Δε θα επιτρέψουμε σε αυτούς τους ψευτοπατριώτες να καταθέσουν στεφάνι για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου!

ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΟΣ! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΑΣΙΣΜΟΣ!

 Οργάνωση Μελών Καλλιθέας – Νέας Σμύρνης Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ