Νεκτάριος Βεκρής ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ !! Η γειτονιά μου !

164
Αρθρο του Νεκτάριου Βεκρή
Η ΠΡΟΣΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ !!    Η γειτονιά μου !
Το δεύτερο μου σπίτι ! πιτσιρίκος και εγώ τότε που αλλού θα παίζαμε αφού τα σπίτια μας ήταν δίπλα (και είναι ακόμα) με το πάρκο,  κάποτε παίζαμε μπάλα κρυφτοκυνηγητό και οι γονείς μας δεν είχαν καμία μα καμία έγνοια, διψάγαμε και πεταγόμασταν στο σπίτι και ξανά μανά παιχνίδι. Τώρα ? και διηγώντας τα να κλαις… πιστολιές, μπραβιλίκια, ρομά, γύφτοι, τσιγγάνοι, μπάφους, τοιούτοι και πολλοί άλλοι οι κάτοικοι της πλατείας μας.
Τα παιδιά μας απλά δεν τολμάνε να περάσουν είτε είναι πρωί είτε βράδυ και εάν τύχει και περάσουν θα τους πάρουν κινητό ή ότι άλλο μπορούν, όχι πάντα, αλλά ακούω συχνά πυκνά διάφορα περιστατικά και για παρενόχληση ηλικιωμένων. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι θα μου ήταν πολύ εύκολο να λαϊκίσω και να κάνω αντιπολίτευση μιας και ασχολούμαι με τα κοινά του τόπου μου και σκληρή κριτική στην διοίκηση Κάρναβου, αλλά αυτό εδώ είναι θέμα υπερτοπικό και ύψιστης προτεραιότητας. Πρέπει όλοι μαζί, διοίκηση και αντιπολίτευση σε ένα δημοτικό συμβούλιο με τους κατοίκους της Καλλιθέας να βρούμε την λύση.
Εντεκα και τέταρτο έντεκα παρά πέσανε οι πιστολιές και εάν σκότωνε μια αδέσποτη κάποιον ο οποίος περπατούσε αμέριμνος τι θα γινόταν ? Πολύ πιθανόν να μην μας ακουμπούσε κιόλας γιατί δεν τον ξέρουμε, και εάν αυτός ο κάποιος ήταν  μέλος της οικογένειας μας ? ρωτώ σαν απλός ενεργός  πολίτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ