Μπράβο Σταματίνα Σταματάκου

Ενα μεγάλο Μπράβο Σταματίνα Σταματάκου με την ανάρτηση σου στο FB …
 Σε μια εποχή που θεωρείται από κάποιους έγκλημα η «Ανθρωπιά», εσύ με την στάση σου αυτή απέναντι και στα γατάκια και τα σκυλάκια που παρατούν κάποιοι ασυνείδητοι αποδεικνύεις οτι η νέα γενιά έχει Μέλλον…
Εμείς σαν kallitheapress θα σταθούμε δίπλα σου γιατί πιστεύουμε ότι τα ζώα, όπως και οι άνθρωποι, αξίζουν…τη φροντίδα μας.

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΝΑΣ
«Είμαι ήρεμη, έχω τελειώσει από τη δουλειά και βγάζω βόλτα την Πεντάμορφη. Δύο στενά από το σπίτι μου αντικρίζω μέσα στον κάδο σκουπιδιών ένα κλουβί με τρία αθώα πλάσματα. Αρχικά, παθαίνω σοκ, μετά βρίζω, φωτογραφίζω, φωνάζω φίλη μου γειτόνισσα να με βοηθήσει και τα μαζεύω. Δύο γατάκια ούτε 1,5 μήνα -πιθανώς αδερφάκια- κι ένα μεγαλύτερο 3 περίπου μηνών για κάποιον αποτελούσαν απορρίμματα. Δεν ξέρω με ποια λογική και τι ψυχή το έκανε.
Εγώ θα τα φροντίσω στο βαθμό που μπορώ αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν μπορώ να κρατήσω και αυτά. Μη με αναγκάσετε να τα επανατοποθετήσω. Ζητώ επειγόντως υιοθεσίες γι’ αυτά τα πλάσματα. Θα δωθούν εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, τσιπαρισμένα με συμβόλαιο υιοθεσίας για να μη βρεθούν ποτέ ξανά σε αυτή την θέση.

 

ΥΓ: Εσύ που τα πέταξες τράβα στον κάδο να βρεις την θέση σου, εκεί ανήκεις.»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ