Μια κινηματογραφική ταινία αφιερωμένη στους σκύλους οδηγούς Ελλάδος στο Ιδρυμα Κακογιάννη

Το Κέντρο Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδας – Greek Guide Dogs στα πλάσια της εκδήλωσης για την παράδοση του 9ου Σκύλου Οδηγού, της ΡΕΑ θα προβάλει την ταινία Re-Action στις 18 Ιανουαρίου στις 20:00 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης – Michael Cacoyannis Foundation Είσοδος ελεύθερη. Τηλ. κρατήσεων θέσεων 210-3418579

Re-Action
Η πρώτη Μη εμπορική ταινία Re-Action, η οποία αγκαλιάστηκε από το κοινό με μεγάλο ενθουσιασμό, θα προβληθεί στο θέατρο του ΙΜΚ στο πλαίσιο της Εκδήλωσης του Κέντρου Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος για την παράδοση του9ου ΣΚΥΛΟΥ ΟΔΗΓΟΥ του Κέντρου, της αγαπημένης όλων των θεατών, της ΡΕΑ.

Η ΡΕΑ, συμπρωταγωνίστρια της σκυλίτσας ROXY στην ταινία, έχοντας τελειώσει
την εκπαίδευσή της στα χέρια της εκπαιδεύτριάς της, έφτασε η ώρα να παραδοθεί ως μία Σκύλος Οδηγός που θα προσφέρει τις γνώσεις της σε ένα άτομο με οπτική αναπηρία για μία καλύτερη καθημερινότητα, αυτόνομη και με ασφάλεια.

Η ταινία
Το σενάριο της φιλοζωικής ΜΗ εμπορικής ταινίας Re-Action υπογράφεται από τους Αλέξανδρο Κατσάρη και Αρτέμη Σαμοθράκη. Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Αρτέμης Σαμοθράκης.
Η ταινία διαπραγματεύεται την επιρροή που έχουν τα σκυλιά στον άνθρωπο και τα συναισθήματα που προκαλούνται μέσα από την πολύτιμη σχέση που αναπτύσσεται.
Συμμετέχουν: Τάνια Τρύπη,Ντίνος Καρύδης. Συμπρωταγωνιστούν:Γιάννα Ζιάννη Θοδωρής Ανθόπουλος, Γρηγορία Αυγερινοπούλου, Τζένη Καζάκου Δημήτρης Παπαδάκης και σε ρόλο guest εμφανίζονται: Άννα Αδριανού, Τζόυς Ευείδη, Άννα Κουρή ,Δημήτρης Μηλιόγλου , Γιώργος Μαυρίδης, και πάρα πολλοί άλλοι.
Η ταινία τελεί υπό την Αιγίδα της Unesco Πειραιώς & Νήσων, του Κέντρου Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος της Πανελλαδικής Φιλοζωικής & Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας ΠΦΠΟ, & του Ιδρύματος Κοινωνικής Εργασίας «Χατζηπατέρειο»

Περίληψη ταινίας
Η Έλενα Βρανά, διάσημη ηθοποιός, ζει με τον καταθλιπτικό πάτερα της και το γιο της που είναι παιδί με ειδικές ανάγκες και αποφασίζει να υιοθετήσει ένα αδέσποτο σκυλάκι. Άραγε, η σκυλίτσα αυτή θα ασκήσει ευεργετική δράση τόσο στην ίδια όσο και στον πατέρα της; Το ανάπηρο παιδί της θα αντιδράσει θετικά και ευεργετικά στη παρουσία του σκύλου;Πως ένας σκύλος οδηγός θα αλλάξει την ζωή ενός ατόμου με πρόβλημα όρασης;

Πληροφορίες
Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, Πειραιώς 206, (ύψος Χαμοστέρνας), Ταύρος, Τ.Κ. 177 78, Τηλ. 210 3418550 & 210 3418579
Διάρκεια ταινίας: 90 λεπτά. Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η παράδοση του Σκύλου Οδηγού ΡΕΑ στην Χειρίστριά της για να ξεκινήσουν την πολύτιμη συνεργασία τους.
Είσοδος ελεύθερη
Ώρα προσέλευσης: 7:30 μμ

Re-Action και Κέντρο Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδος

Το Κέντρο Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδας – Greek Guide Dogs στα πλάσια της εκδήλωσης για την παράδοση του 9ου Σκύλου Οδηγού, της ΡΕΑ. θα προβάλει την ταινία Re-Action στις 18 Ιανουαρίου στις 20:00 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης – Michael Cacoyannis Foundation Εισοδος ελεύθερη.Τηλ.κρατήσεων θέσεων 210-3418579

Posted by Re-Action on Mittwoch, 10. Januar 2018

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ