ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΟΥ…

Ανάρτηση κ. Παναγιώτη Λούσκου στη σελίδα του στο fb

Αγαπητέ μου φίλε Δημήτρη Κάρναβε, Δήμαρχε της πόλης μας της ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.
• Διάβασα την τελευταία σου δήλωση, με την οποία μας ενημερώνεις για την απόφασή σου να είσαι ξανά υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ στις επόμενες δημοτικές εκλογές.
• Σαν παλαιότερος εσου, θα ήθελα να σου πω οτι προξενεί εντύπωση, τι είναι αυτό που ωθεί εναν εν ενεργεία ΔΗΜΑΡΧΟ, πρώτης θητείας, οχτώ μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, να κάνει τέτοια δήλωση;;;;; Ισως αποτελείς μοναδικό παράδειγμα στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πολύ δε περισσότερο, οταν δεν συντρέχει καμία ιδιαίτερη η επείγουσα ανάγκη.

Αγαπητέ μου φίλε
• Το περιεχόμενο της δήλωσής σου αποπνέει άγχος για τα μελλούμενα των επόμενων εκλογών.
• Είναι δείγμα πολιτικής προσωπικής ανασφάλειας, έλλειψη σιγουριάς και αυτοπεποίθησης.
• Είναι με άλλα λόγια το προανάκρουσμα επερχόμενης ήττας.
Είμαι σε θέση να καταλάβω την αιτία αυτών των συναισθημάτων που σε διακατέχουν.
ΟΤΑΝ ΦΙΛΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΕΡΓΟ …..ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ.
• Σου είχα γράψει δημόσια στην αρχή της θητείας σου οτι ο πήχυς απο τον προηγούμενο ΔΗΜΑΡΧΟ τον Κ. Ασκούνη …ηταν πολύ ψηλά….και θα έπρεπε να κάνεις πάρα πολλά, για να περάσεις απο πάνω. ΔΥΣΤΥΧΩΣ για την πόλη μας και για όλους εμάς οι προβλέψεις μας επαληθεύτηκαν με τον πιο οδυνηρό τρόπο.
• Επαγγέλθηκες ΑΛΛΑΓΗ και ΑΝΑΝΕΩΣΗ, δυο έννοιες με «βαρύ» πολιτικό και συναισθηματικό φορτίο. Σήμερα δείχνεις την εικόνα ενος «κουρασμένου» Δημάρχου που αφου αντέγραψε ολες παθογένειες του ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ πολιτικού συστήματος (ρουσφέτι, πελατειακές σχέσεις, αδιαφάνεια, κλπ, κλπ) ….παρέδωσες την πόλη μας στην ΣΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ…
ΧΑΣΑΜΕ 4,5 ΧΡΟΝΙΑ…
• Ισως η ιστορία στα δημοτικά της πόλης μας, σε καταγράψει ως τον ΔΗΜΑΡΧΟ του ΧΑΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ…
Αγαπητέ μου φίλε
• Θα είναι «δύσκολοι» οι επόμενοι μήνες, γιατί ο απολογισμός της θητείας σου θα αποτελέσει την βασική αντζέντα του δημοσίου διαλόγου και της αντιπαράθεσής μας. Και ξέρεις γιατί ;;;;
Η ΠΟΛΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΣΧΥΡΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ …..

#Σου_ευχομαι_ΚΑΛΟ_ΚΟΥΡΑΓΙΟ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ