Μεταπτυχιακά απο το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου συμμετέχουν στην πρώτη έκθεση Σπουδών Spoudase 2017 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στις 24 και 25 Ιουνίου.
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να ενημερωθούν δια ζώσης εντός της έκθεσης από το «info-point» για τα Προγράμματα.
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου είναι ένα από τα νεότερα Πανεπιστήμια στην Ελλάδα και μέχρι σήμερα λειτουργεί με 17 Τμήματα, 38 Προγράμματα Μεταπτυχιακών Σπουδών, Θερινά Σχολεία και Μαθήματα Δια-βίου Μάθησης. Κύριο χαρακτηριστικό των τμημάτων του Πανεπιστημίου Αιγαίου είναι η ανάπτυξη νέων γνωστικών αντικειμένων, συνήθως διεπιστημονικών, τα οποία ανταποκρίνονται τόσο στις ανάγκες της σύγχρονης ελληνικής και παγκόσμιας κοινωνίας, όσο και στις απαιτήσεις και προσδοκίες των φοιτητών του για σπουδές υψηλής επιστημονικής αξίας, σε συνδυασμό με άριστες προοπτικές επαγγελματικής ανάδειξης. Οι εμπειρίες αυτές είναι που οδήγησαν το Πανεπιστήμιο Αιγαίου να είναι το πρώτο Ελληνικό Πανεπιστήμιο που έχει πλήρως εντάξει τις Τεχνολογίες Πληροφοριών και Επικοινωνιών στην καθημερινή του πρακτική, υλοποιώντας έτσι, στο βαθμό που του αναλογεί, την Κοινωνία της Πληροφορίας.
Τα Προγράμματα Ψυχικής και Κοινοτικής Υγείας της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Αιγαίου διοργανώνουν τα πιο καινοτόμα επαγγελματικά σεμινάρια, σχεδιάζουν υψηλής ζήτησης πιστοποιήσεις και προσφέρουν καίριες επαγγελματικές εξειδικεύσεις στην Ελλάδα και την Κύπρο, αξιοποιώντας στο έπακρο την αμεσότητα των διά ζώσης παραδόσεων και την ευελιξία της ψηφιακής τεχνολογίας.
Όλα τα προγράμματα δομούνται κατόπιν έρευνας αναγκών αγοράς, πολλά από αυτά μοριοδοτούνται από το κράτος και αποτελούν το θεμέλιο για άμεση αποκατάσταση, ενδυνάμωση προσόντων και επικαιροποίηση δεξιοτήτων.
Με μεγάλη αναγνωρισιμότητα και τεκμηριωμένα ποιοτικά χαρακτηριστικά τα προγράμματα ψυχικής υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου δίνουν όλα τα εχέγγυα για μια αναζωογόνηση της σταδιοδρομίας σας. Παράλληλα, έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο δίκτυο δημοσίων και ιδιωτικών συνεργαζόμενων φορέων, στην Ελλάδα και την Ευρώπη, διασφαλίζοντας πολλαπλασιαστικές προοπτικές στην Ε.Ε. Αναζητούμε παράφορα το πρωτόγνωρο, τιμούμε και βασιζόμαστε στο κλασικό, ανανεώνουμε τις μεθόδους διδασκαλίας, δίνουμε διαρκείς ευκαιρίες σε νέους συνεργάτες, ενσωματώνοντας την πείρα των παλαιοτέρων και δεν εγκαταλείπουμε χωρίς συμβουλευτική τους επιμορφούμενους για πολλά χρόνια μετά το πέρας των προγραμμάτων. Είμαστε τα ΜΟΝΑ Προγράμματα Δημοσίου Πανεπιστημίου, που τολμάμε να διδάσκουμε σε πολλές επαρχιακές πόλεις, μη επαναπαυόμενοι στις ευκολίες της Αθήνας και της Συμπρωτεύουσας.
Συνοπτικά, τα οφέλη της εγγραφής σε κάποιο από τα σεμινάρια είναι:
-Διαδικτυακές ή διά ζώσης συναντήσεις
-Γνωστικά αντικείμενα, που συμπληρώνουν τις ελλείψεις των προπτυχιακών προγραμμάτων ψυχικής υγείας και ανταγωνίζονται την εξειδίκευση των μεταπτυχιακών.
-Εναρμονισμένα με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας.
– Διδακτικό προσωπικό με μεταπτυχιακά και διδακτορικά στην Ψυχολογία, την Εκπαίδευση και τις Κοινωνικές Επιστήμες
– Πολυπληθής διοικητική υποστήριξη και διαρκής συμβουλευτική αρωγή στους εκπαιδευόμενους
– 50% έκπτωση για κάθε επόμενο σεμινάριο για κάθε επιμορφούμενο. Πολλές δωρεάν κοινωνικές και επιμορφωτικές δράσεις σε όλη την Ελλάδα
– Πιθανές μοριοδοτήσεις, ανάλογα με την ισχύουσα νομοθεσία και προνομιακή αναγνώριση στον ιδιωτικό τομέα
– Ευρωπαϊκές πιστωτικές μονάδες (προαιρετικά), δυνατότητα για πιστοποίηση certa για μεταπτυχιακές σπουδές σε ευρωπαϊκά πανεπιστήμια
– Πρακτική άσκηση, όπου κρίνεται αναγκαίο
– Διοργάνωση συνεδρίων και έκδοση επιστημονικών περιοδικών με κριτές, στα οποία δημοσιεύονται άρθρα των επιμορφουμένων.
Τα Προγράμματα που προσφέρονται άμεσα για εγγραφή είναι:
1. Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Ενηλίκων (τρίμηνο)
2.Κατάρτιση στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και τη Διδακτική Μεθοδολογία (εξάμηνο)
3.  Κατάρτιση στη Συμβουλευτική (εξάμηνο)
4. Παιδοψυχολογία- Παιδοψυχιατρική (ετήσιο)
5.Εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή (ετήσιο)
6. Εκπαίδευση Στελεχών Ανθρωπιστικών οργανώσεων (Μ.Κ.Ο) – Εξάμηνο
7. Εγκληματολογία και Δικαστική Ψυχολογία (τρίμηνο)
8. Δικαστική Γραφολογία ( τρίμηνο)
9. Εκπαίδευση στην Γνωσιακή – Συμπεριφοριστική Κατεύθυνση (ετήσιο)
10. Έγκλημα και Ψύχωση (ετήσιο)
11. Επιστήμη της Ψυχολογίας (ετήσιο)
Οι αιτήσεις των Προγραμμάτων είναι ανοικτές αυτήν την περίοδο και μπορείτε να κάνετε την αίτησή σας εδώ:
Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία στη διοργάνωση παρομοίων σεμιναρίων, έχοντας μέχρι στιγμής εκπαιδεύσει παραπάνω από 7.000 άτομα.
Πληροφορίες για τα προγράμματα μπορείτε να το δείτε εδώ: psichologia.gr
22510-36520 εργάσιμες μέρες και ώρες
6940911716, 6988019804, 6972192165, 6985586319, 6988069584, 6948711315
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: ppy@aegean.gr
Δύο δωρεάν υποτροφίες στο διαδικτυακό πρόγραμμα γνωστικής-συμπεριφοριστικής θεραπείας αξίας 300 ευρώ εκάστη στους επισκέπτες της έκθεσης (Δηλώστε συμμετοχή)
Πάνω από 500 Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά Προγράμματα, e-learning και σεμινάρια έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο Spoudase 2017 την μεγαλύτερη έκθεση Σπουδών που θα πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.
Δηλώστε ενδιαφέρον για τα προγράμματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου
Δηλώστε στην σελίδα registration του Spoudase.gr την κατεύθυνση που θέλετε και το αντίστοιχο Πανεπιστήμιο.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Spoudase 2017: Άνοιξε το σύστημα υποτροφιών και ενημέρωσης. Κάνε αίτηση για υποτροφία

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ