Μεγάλες προσφορές ηλιακών θερμοσιφώνων από την «Ηλιοακμή»

Το πρόγραμμα «Εξοικονομώ κατ’ οίκον ΙΙ» έχει ξεκινήσει και επιδοτεί την αγορά ηλιακών θερμοσιφώνων μέχρι 70% !

Ζούμε στην Ελλάδα, τη χώρα του ήλιου! Στη χώρα που δεν πρέπει να πληρώνει κανείς για ζεστό νερό, εφόσον με την χρήση ενός ηλιακού θερμοσίφωνα, μπορεί να απολαμβάνει αυτό το αναγκαίο αγαθό, ακόμα και τις ημέρες που έχει συννεφιά!

Ξεχάστε τον ηλεκτρικό θερμοσίφωνα και τις υπέρογκες χρεώσεις της ΔΕΗ και απολαύστε όλο το 24ωρο ζεστό νερό που να καλύπτει όλες τις ανάγκες της οικογένειάς σας!

Πώς; Με τον ηλιακό «ΗΛΙΟΑΚΜΗ», της εταιρείας που είναι εγγύηση στον χώρο από το 1976, και εγγυάται την κάλυψη των αναγκών σας, σε όποιο νομό της χώρας και να ζείτε, είτε πρόκειται να τον εγκαταστήσετε στην ταράτσα του σπιτιού σας, είτε σε κεραμοσκεπή.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες «ΗΛΙΟΑΚΜΗ» έχουν ισχυρή μόνωση πολυουρεθάνης στο δοχείο, που εγγυάται ζεστό νερό ακόμα και τις ημέρες που έχει περιορισμένη ηλιοφάνεια. Οι ηλιακοί συλλέκτες είναι τελευταίας τεχνολογίας (επιλεκτικοί τιτανίου) και προσφέρουν τη μέγιστη απόδοση για ζεστό νερό. Επίσης διαθέτουν άθραυστο τζάμι ασφαλείας 4 χιλιοστών (TEMPERED GLASS) για αντοχή στο χαλάζι.

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες «ΗΛΙΟΑΚΜΗ» διαθέτουν 26 ελληνικά και διεθνή πιστοποιητικά ποιότητας!

Δείτε τα προϊόντα και τις προσφορές εδώ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ