Μασούτης: O πωλητής του Τρύλετ που είναι «βασιλιάς» της Μακεδονίας στα super market και στην Αττική

Μετά από χρόνια και ενώ πρωταγωνιστεί στη βόρεια Ελλάδα, ο Μασούτης αποφάσισε να μπει δυναμικά και στην Αττική, αλλά και σε όλη την Ελλάδα αγοράζοντας αρχικά καταστήματα της αλυσίδας s/m «Προμηθευτική».

Ο μεγαλύτερος εργοδότης στην Βόρεια Ελλάδα, Διαμαντής Μασούτης μιλάει στο WE του news247 για όσους προσπάθησαν να εξαγοράσουν την αλυσίδα και τους λόγους που δεν ενέδωσε.

Λεωνίδας Λιάμης

Στο χωριό του τον έχουν ως πρότυπο, γιατί παρότι ξεκίνησε από το… μηδέν και έχει πετύχει στη ζωή του πολλά, δεν έχει λησμονήσει τις ρίζες του και πάντα βοηθά σε ό,τι του ζητηθεί.

Οι εργαζόμενοί του, δεν αισθάνθηκαν ποτέ να τους αντιμετωπίζει σαν… αναλώσιμους, ούτε καν εν μέσω της κρίσης και ως εκ τούτου τον έχουν σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Οι προμηθευτές του, μνημονεύουν τον άψογο τρόπο συνεργασίας μαζί του και το γεγονός ότι πληρώνονται στην ώρα τους, ακόμη και τώρα, που το ρευστό στην αγορά είναι ένα είδος σε ανεπάρκεια και άλλοι πελάτες τους, εξοφλούν τις οφειλές τους σε διαστήματα που φτάνουν το χρόνο.

Οι ανταγωνιστές του πάλι, αναφέρονται σε εκείνον με μεγάλο σεβασμό και τον εκτιμούν, αν και αρκετοί θα ήθελαν, αν μπορούσαν, να τον έχουν ήδη εξαγοράσει, γιατί διαθέτει ένα πολύ νοικοκυρεμένο «μαγαζί», με ηγετική παρουσία στη Βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο. Οι πελάτες του δε, πολύ δύσκολα επιλέγουν άλλη αλυσίδα για να κάνουν τα ψώνια τους. Δεν είναι τυχαίο ότι σε έρευνες που έχουν γίνει, το ποσοστό αφοσίωσής τους φτάνει στο 64% και είναι από τα υψηλότερα στην Ευρώπη.

Η αλλαγή ταμπέλας στο κατάστημα Προμηθευτικής στη Δημοσθένους, Καλλιθέα

Περισσότερα εδώ

news247.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ