Μακελειό με Άδωνι στη ΝΔ, ζητούν το κεφάλι του λόγω NOVARTIS

Η Ντόρα που έβλεπε το τσουνάμι να έρχεται, η εσκεμμένη υποβάθμιση του Αντιπροέδρου από την αδερφή του αρχηγού του κόμματος σε εκπομπή της ΕΡΤ. Ο καραμανλικός Βλάχος ζήτησε αποπομπή Άδωνι, μαζέψτε τον λέει ο Αντώναρος για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Μόνο τυχαία δεν ήταν τελικά η υποτιμητική αναφορά της Ντόρας την περασμένη εβδομάδα ενώπιον του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου. Πέρα από το προσωπικό θέμα που έχει η πρώην Υπουργός Εξωτερικών με τον Άδωνι, ήταν περίπου βέβαιο πως γνώριζε τις επικείμενες κινήσεις της Κυβέρνησης. Γι’ αυτό και οι εντελώς ταπεινωτικές αναφορές της, στην ΕΡΤ του Τσίπρα ενώπιον Τζανακόπουλου.

Η Ντόρα είχε επισημάνει πως ο Άδωνις δεν είναι εκλεγμένος, δηλαδή δεν έχει βγει μέσα από ψηφοφορία αντιπρόεδρος, αλλά επειδή τον τοποθέτησε εκεί ο αδερφός της. Επιπλέον τον παρουσίασε σαν κωλοτούμπα, λέγοντας πως δεν είναι κακό να αλλάζουν απόψεις οι άνθρωποι. Φυσικά και του το φύλαγε από τότε που ο Άδωνις ήταν στον ΛΑΟΣ και την έκραζε για το Βουκουρέστι στο θέμα του Σκοπιανού.

Ο καραμανλικός Βλάχος ζήτησε πάντως την αποπομπή Άδωνι ώσπου να ξεκαθαρίσει το πράγμα με τη Novartis και αυτός από το βήμα της ΕΡΤ θυμίζοντας πώς όταν είχε σκάσει το θέμα με τη Μονή Βατοπεδίου όσοι εμπλέκονταν, είχαν τεθεί πολιτικά ανενεργοί. Την ίδια ώρα και ο Αντώναρος, στενός συνεργάτης του Καραμανλή ζητά από τον Μητσοτάκη, να τραβήξει το αυτί του Άδωνι.

Αχέροντας

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ