ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Πρίν λίγες ημέρες ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης κ. Ψαλιδόπουλος είχε προβεί στην ακόλουθη δήλωση σε κοπή πίτας του «Κινήματος Αλλαγής». Σε προσωπική επικοινωνία που είχαμε μας ανέφερε ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις γιατί κανείς όσο και να προσπαθεί δεν μπορεί να σταματήσει την Καλλιθέα που προχωρά Μπροστά γιατί είμαστε Ολοι Μαζί για την πόλη μας σε αυτή την κίνηση.

Στην εκδήλωση είχε πει ο κ. Ψαλιδόπουλος:

Η θέση υπέρ της «ενότητας όλων των προοδευτικών δυνάμεων στις επόμενες δημοτικές εκλογές» επανέλαβε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Καλλιθέα Μπροστά» Θοδωρής Ψαλιδόπουλος, απευθύνοντας χαιρετισμό στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίττας που οργάνωσε χθες (14/1/2018) το Κίνημα Αλλαγής στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας.

Ο Θ. Ψαλιδόπουλος υπογράμμισε ότι οι πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις, οι οποίες συνθέτουν το Κίνημα Αλλαγής, συμμερίζονται την πεποίθηση και έχουν εργαστεί ώστε η Τοπική Αυτοδιοίκηση να αποτελέσει παράγοντα του εκδημοκρατισμού του πολιτεύματος και της κοινωνικο – οικονομικής ανάπτυξης της χώρας και τόνισε πως μπορούν να εργαστούν για την υπέρβαση της κρίσης.

Απαντώντας, εξάλλου, μετά από το πέρας της εκδήλωσης, σε ερώτηση πολιτών ως προς τη συνεργασία μεταξύ των ενδιαφερομένων παρατάξεων της σημερινής αντιπολίτευσης, ο Θοδωρής Ψαλιδόπουλος διευκρίνισε ότι «εφ’ όσον υπάρχει συμφωνία επί των προγραμματικών στόχων, ουδεμία δικαιολογία ευσταθεί για τη χωριστή κάθοδο των δημοτικών κινήσεων στις εκλογές» και πρόσθεσε πως «για το σκοπό αυτό δεν υπάρχουν προαπαιτούμενοι όροι».

«Η Καλλιθέα Μπροστά»

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ