Μήνυμα αισιοδοξίας από τον Πετρούνια μετά το χειρουργείο: «Eίμαστε μαθημένοι στους αγώνες»

Έπειτα από την επιτυχή χειρουργική επέμβαση στον αριστερό του ώμο από το Ανσί της Γαλλίας ο … άρχοντας των κρίκων Λευτέρης Πετρούνιας, έστειλε πολλές ευχαριστίες προς όσους βοήθησαν να διεξαχθεί με επιτυχία η επέμβαση του, λέγοντας:

«Όλα πήγαν καλά! Έχω ακόμη αγωνία για να ολοκληρωθεί και η αποκατάσταση με επιτυχία και σε τρεις μήνες περίπου ευελπιστώ ότι θα είμαι πάλι πίσω στην προπόνηση μου. Η αγάπη και η δύναμη που μου δώσατε για να ανέβω στους κρίκους πριν από λίγες ημέρες, θα είναι η ώθηση μου και για την ανάρρωσή μου. Ευχαριστώ από καρδιάς τον γιατρό μου Οδυσσέα Παξινό που βρίσκεται δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, τον δρ. Λαφός με το ιατρικό του επιτελείο που με φρόντισαν και με έκαναν να νιώθω ασφαλής. Ευχαριστώ την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία που μερίμνησε για όλα. Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά για το κουράγιο που μου δίνετε. Δύσκολος αυτός ο αγώνας που ξεκίνησε σήμερα αλλά είμαστε μαθημένοι στους αγώνες και θα τα καταφέρουμε…», έγραψε χαρακτηριστικά ο «άρχοντας των κρίκων» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής των κρίκων θα πάρει εξιτήριο σήμερα από τη Γενική Κλινική του Ανσί, παραμένοντας όμως στη γαλλική πόλη για ακόμη μερικές ημέρες, προκειμένου οι γιατροί να παρακολουθήσουν τη μετεγχειρητική του πορεία, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα στα τέλη της εβδομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ