Μάιος στην Καλλιθέα, Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

151

Ο Μάιος είναι ο μήνας όπου όλα ανθίζουν!

Ο μήνας ξεκινάει με πολύ μουσική, συστήνοντας μας τα Microclimata, μια νέα σειρά υπαίθριων μουσικών εκδηλώσεων που συνδυάζουν τον ήχο και το φως δημιουργώντας ηχοτόπια σε διάφορες γωνίες του ΚΠΙΣΝ.

Ο Μάιος κορυφώνεται με ένα διαφορετικό Φεστιβάλ που διοργανώνεται για πρώτη φορά από το ΚΠΙΣΝ. Το Generations Family Festival προσκαλεί οικογένειες να περάσουν μαζί το τελευταίο Σαββατοκύριακο του μήνα στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος μέσα από δραστηριότητες που φέρνουν κοντά γονείς και παιδιά, αλλά και ένα εντυπωσιακό lineup Ελλήνων και ξένων καλλιτεχνών, και DJs. Στον Φάρο συνεχίζεται η έκθεση Piece by Piece του αρχιτεκτονικού γραφείου Renzo Piano Building Workshop όπου προσφέρει μια μοναδική και σε βάθος ματιά στα εμβληματικά έργα του Ιταλού αρχιτέκτονα.

Ο ήχος μεταμορφώνεται σε κίνηση, και στο μέσο του μήνα η Αγορά του ΚΠΙΣΝ θα γεμίσει από ρυθμούς samba σε ένα ταξίδι στο χορευτικό και ρυθμικό κόσμο της Βραζιλίας, μέσα από τη σειρά Social Ballroom όπου ήδη διανύει τον πέμπτο μήνα της. Και για όσους ψάχνουν νέα είδη κίνησης και χορού, τόσο το εργαστήρι Αφρικανικού χορού, όσο και το Hoop Dance τους προσκαλούν να ανακαλύψουν νέους ρυθμούς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ