Λεωφορείον ο (WiFi) πόθος

Μας τελείωσαν οι γιορτές και εκτός από τα κάλαντα των Θεοφανίων έπαιξαν τα καθιερωμένα στατιστικά για την υψηλή χρήση δεδομένων στους παρόχους κινητής. Διπλάσια και υπερδιπλάσια κίνηση, απογείωσε τα petabytes, μεταφέροντας κατάλευκα εσταντανέ και χιονισμένα μποτιλιαρίσματα σε όλους τους δημοφιλείς και μη προορισμούς.

Έρχεται όμως ο μεγάλος ανταγωνιστής, που θα αποτελέσει την εναλλακτική μορφή του mobile data!

Μιλάμε για την εξελιγμένη έκδοση του «Public WiFi Σαμαρά», που δεν είναι άλλο από το WiFi στις αστικές συγκοινωνίες Αττικής.

Το project προωθούν το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης και το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, και ελπίδα όλων είναι να πάει καλύτερα από την υλοποίηση του ηλεκτρονικού εισιτηρίου…

Πολλοί θεωρούν ότι το WiFi στις αστικές συγκοινωνίες είναι μία καλή αρχή και τα καλύτερα έπονται, όπως π.χ. κάποιες επιπρόσθετες υπηρεσίες τηλεματικής και όχι μόνον.

Θα είναι επίσης ενδιαφέρον να δούμε ποιος πάροχος θα αναλάβει το έργο, τι περιλαμβάνει το πλάνο (applications κλπ.) και φυσικά θα είναι ακόμη καλύτερο να δούμε το έργο σε πλήρη λειτουργία μέσα στη θητεία αυτής της κυβέρνησης, γιατί με την προηγούμενη δε μας προέκυψε…

infocom.gr

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ