Λεωνίδας Αναγνώστου Στο πρόβλημα της παραλίας το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος δεν είναι αθώα περιστερά.

Ο κ. Λεωνίδας Αναγνώστου είναι πάντα μπροστά στους αγώνες χωρίς ποτέ να επεδίωξε πρωταγωνιστικό ρόλο για την Καλλιθέα. Η παραίτηση όμως του κ Παπαδάκη του ανοίγει το δρόμο για την ενεργή εμπλοκή του με τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης. Του ευχόμαστε κάθε επιτυχία για το καλό της πόλης.

Του ζητήσαμε σε ανύποπτο χρόνο να μας καταθέσει την άποψή του για την παραλία και παραθέτουμε την Δήλωση του, η οποία χαρακτηρίζει τη μαχητικότητα των ιδεών του:

Στημένο Παιχνίδι…
«Είναι προφανές οτι υπάρχει σχέδιο για την χρήση της παραλίας από συμφέροντα που δεν θα επιτρέπουν την ελεύθερη πρόσβαση των Καλλιθεατών στην παραλία των τζιτζιφιών. Πιθανολογώ ότι άρχισε η πειραματική εφαρμογή των σχεδίων για να μετρήσουν αντιδράσεις. Από το πρόβλημα της παραλίας το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος δεν είναι αθώα περιστερά. Είναι αυτό που βρίσκεται πίσω από την αξιοποίηση της παραλίας με βάση τα δικά του σχέδια. Δυστυχώς όσοι αντιδράσαμε στην παραχώρηση του Ιπποδρόμου είμασταν πολύ λίγοι και το πρόβλημα που φαινόταν που πάει δεν κατέστη δυνατόν να το αποτρέψουμε. Οι ευθύνες μεγάλες στο ΠΑΣΟΚ, στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ με τις κωλοτούμπες που έκανε. Φυσικά υπάρχουν ευθύνες και στην διοίκηση του Δήμου πρώην και νυν που παρακολούθησαν την πορεία χωρίς αντίδραση, χωρίς ενημέρωση του κόσμου κυριολεκτικά αποδεχόμενες τις επιλογές των κυβερνήσεων. Φυσικό επακόλουθο λοιπόν να καταστρατηγούνται και οι κανονισμοί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ