Λίγα λόγια για …εμάς

Η σελίδα www.kallitheapress.gr είναι η διαδικτυακή σας ενημέρωση η οποία δημιουργήθηκε από τον Δημήτρη Μπιζιώτα και μια παρέα ανθρώπων οι οποίοι συνεισφέρουν “εθελοντικά” με κύριο στόχο να δώσουν στον απλό πολίτη το δικό του ελεύθερο μέσο ενημέρωσης.

Μπορείτε να ενημερώνεστε άμεσα για ότι καθημερινά συμβαίνει στην Καλλιθέα και τις γύρω περιοχές αλλά συγχρόνως Χ για την Αττική,  την Ελλάδα και τον κόσμο.
Ανατρέχοντας τις σελίδες του www.kallitheapress.gr θα διαπιστώσετε ότι επιθυμία μας είναι να προσεγγίσουμε την έννοια «Τοπικός Τύπος» με μια πρόταση διαφορετική από όσες έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Μια ηλεκτρονική εφημερίδα που θα καταγράφει και θα διερευνά γεγονότα, που θα σκιαγραφεί πρόσωπα και καταστάσεις της καθημερινότητάς μας, που θα προσεγγίζει τα πάντα με μια ειλικρινή και αισιόδοξη διάθεση, γνωρίζοντας βέβαια ότι πάνω απ’ όλα  ο μοναδικός κριτής της, θα είστε εσείς,  οι αναγνώστες μας…

Μέσω της έγκυρης  και σοβαρής ενημέρωσης δίνεται επίσης  η δυνατότητα  για την αξιόλογη προώθηση  και  διαφήμιση υπηρεσιών και προϊόντων. Η ποσότητα της πληροφορίας που διακινείται Χ και το πλήθος των ανθρώπων που την αναζητά, το επιβεβαιώνουν. Η ηλεκτρονική παρουσία μιας σύγχρονης εταιρείας, οφείλει να είναι αξιοπρεπής, να προωθείται σωστά και να διαφημίζεται κατάλληλα.
Ελάτε στην ομάδα μας για να ενημερωθείτε σχετικά με τα πακέτα υπηρεσιών μας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ