Λάζαρος Λασκαρίδης: «Ήμαρτον! Κάρναβος και Πάσχου…» ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ για τζάμπα κρουαζιέρες

«Ήμαρτον! Κάρναβος και Πάσχου στέλνουν τζάμπα σε κρουαζιέρες για ψηφοθηρικούς λόγους, μέλη των ΚΑΠΗ που επιλέγουν οι ίδιοι…»

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΤΩΡΑ Καλλιθέα Λάζαρος Λασκαρίδης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Δραματική εξακολουθεί να παραμένει η κατάσταση στη μαρίνα Καλλιθέας, σχεδόν τρία χρόνια μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου από τη σημερινή δημοτική αρχή.

Οι «προύχοντες» της περιοχής αρνούνται να καταβάλουν στον Δήμο τα χρήματα που υποχρεούνται και το καθεστώς τους ζει και βασιλεύει. Κι η διοίκηση κωφεύει…

Την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο, οι διοικούντες τον Δήμο, προχωρώντας  σ’ ένα πρωτοφανές ρεσιτάλ ρουσφετολογικής αντίληψης και άκρατης ψηφοθηρίας, στέλνουν καθ’ ομάδες (50 ατόμων) μέλη των ΚΑΠΗ σε κρουαζιέρες με το ημερόπλοιο που έχει εγκαταστήσει εκεί.

Η διαδικασία αυτή γίνεται με άκρα μυστικότητα και τις επιλογές των ατόμων που απολαμβάνουν το προνόμιο κάνει η διοίκηση κι όχι όλα τα μέλη των ΚΑΠΗ, όπως έπρεπε!

Για την όλη αυτή διαδικασία που χωρίζει τους απόμαχους της δουλειάς στην Καλλιθέα σε πολίτες δύο κατηγοριών, παραδίδουμε στην κρίση του λαού της πόλης:

-Τον δήμαρχο Καλλιθέας Δημήτρη Κάρναβο

-Την αντιδήμαρχο Κοινωνικής Πολιτικής Άννα Γιαννακού-Πάσχου

-Τον εντεταλμένο σύμβουλο στο 1ο και 4ο ΚΑΠΗ Βαγγέλη Ανδρεάδη

-Την εντεταλμένη σύμβουλο στο 2ο και 3ο ΚΑΠΗ Ελένη Ζαφειράκη.

Κι απαιτούμε άμεσα εξηγήσεις από τα συγκεκριμένα πρόσωπα!»

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΕΚΔΟΤΗ: ΣΕ ΘΟΛΑ ΝΕΡΑ ΟΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ

Από το fb της κας Πάσχου, στο οποίο φωτογραφίζεται στο κρουαζερόπλοιο COSMOS με τον …υιό της (ενήλικας) και χαρούμενες κυρίες (που προφανώς λόγω ηλικίας δεν είναι ΚΑΠΗ) στην 1η (;) κρουαζιέρα¨, διαβάζουμε:

«Μια φορά και εναν καιρό ..τα Μεγάλα  μας Παιδια ..ήταν Μικρά  ταξίδευαν  έκαναν όνειρα ερωτεύονταν  και ξεφάντωναν!!
Αποφασίσαμε  λοιπόν να <<γυρίσουμε το χρόνο πίσω >>κάνοντας μικρές κρουαζιέρες στον Αργοσαρωνικό για  ..Αναδρομές Ξεκούραση Διασκέδαση και..Προσκύνημα!!!
Η κοινωνικοοικονομική κρΊση ..αποδειχθηκε οτι ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ!!!Γλέντησαν  Χόρεψαν Ξεφάντωσαν ξαναγιναν ..μικρά παιδια και….ΚΑΤΕΠΛΗΞΑΝ με την ΕΝΕΡΓΕΙΑ  ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ΤΟΥΣ!!
ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑ!!
ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΘΑΡΥΝΕΤΕ!!!»
Τα ερωτήματα πολλά, πόσο μάλλον αν ανατρέξει κάποιος στο ιστορικό  της σχέσης COSMOS – κ. Κάρναβου
  • Πόσες θέσεις δωρεάν (;) έδωσε εγγράφως το παράνομα ελλιμενιζόμενο πλοίο COSMOS στον κ. Κάρναβο; Αν η παραχώρηση είναι προφορική αποτελεί σκάνδαλο γιατί τότε οι θέσεις διανέμονται αποκλειστικά με πολιτικά κριτήρια.
  • Με ποια κριτήρια διαφάνειας επιλέχθηκαν οι επιβάτες; Αν οι επιβάτες είναι πολιτικοί φίλοι, συγγενείς ή προνομιούχοι ημέτεροι εργαζόμενοι αποτελεί πολιτικό σκάνδαλο. Μπορεί να προσκομίσει επίσημα στοιχεία επιβατών στο δημοτικό συμβούλιο που θα κληθεί να απαντήσει ο κ. Κάρναβος; Προφανώς εδόθη λίστα με ονόματα από τον ίδιο στην εταιρία.
  • Για ποίο λόγο έδωσε δωρεάν(;) θέσεις στον κ. Κάρναβο το COSMOS; Μήπως αποτελεί αντιπαροχή πολιτικής υποστήριξης για τη μεθόδευση του παράνομου ελλιμενισμού του;
  • Πόσες κρουαζιέρες ακόμα και με ποιους επιβαίνοντες διασκεδάζει τους «πολίτες» ο κ. Κάρναβος;
  • To πλοίο στην κατάσταση επιβατών, παρουσιάζει ονομαστικά τα γκρουπ του κ. Κάρναβου, ως οφείλει, αν κληθεί από τον εισαγγελέα κάποια στιγμή;
  • Γιατί ο κ. Κάρναβος συνεχίζει να φιλοξενεί παράνομα το COSMOS στη ναυταθλητική μαρίνα Καλλιθέας;

Από το fb της κας Πάσχου, στο οποίο φωτογραφίζεται στο κρουαζερόπλοιο COSMOS με τον …υιό της (ενήλικας) και χαρούμενες κυρίες (που προφανώς λόγω ηλικίας δεν είναι ΚΑΠΗ) στην 1η (;) κρουαζιέρα¨, διαβάζουμε άλλο ένα σχόλιο:

«Kαι τεράστο εργο !! Απο την πολυαγαπημένη μας φυσικοθεραπευτρια Μαρία Αντωνιάδου αλλα και ολο το προσωπικό των ΚΑΠΗ του Δήμου μας αγαπητε κ.Ερμίδη!εδω ειμαστε με την ΟΜΑΔΑ ΤΗς ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΥΡΊΩς ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΥΡΙΚΗΣ και ΠΡΟΣΕΧΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ!!ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΗΜΕΡΑ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!!!»

Παρά τις ανορθογραφίες νομίζουμε ότι βγαίνει νόημα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ