Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018. Άγιος Ιερόθεος. Ώρα 16.10.

Ενώ 400 περίπου φίλαθλοι παρακολουθούν αμέριμνοι τον αγώνα Άγιος Ιερόθεος-Καλλιθέα (Γ’ Εθνική), από το χώρο του παρκινγκ του γηπέδου της «Χωράφας» εξαπολύεται κατά των 100 φιλάθλων μας που τραγουδούσαν (και μόνο τραγουδούσαν) κάτι σαν …βομβίδα κρότου-λάμψης. Ακολουθεί, πάντοτε κατά των φιλάθλων μας, καταιγισμός από πέτρες που η μικρότερη ζύγιζε μισό κιλό.

Αποτέλεσμα; Τρόμος. Αγωνιώδης προσπάθεια δεκάδων ανθρώπων να σωθούν «κουτρουβαλώντας» στις κερκίδες μέχρι τον αγωνιστικό χώρο.

Και η Αστυνομία; ΑΠΟΥΣΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.

Κατά τα Όργανα της Τάξης που υπήρχαν στο γήπεδο, ήταν αδύνατο να εμπλακούν με τους υποψήφιους δολοφόνους.

Πότε ήρθε η Αστυνομία; Μετά από 20 λεπτά, όταν όλα είχα τελειώσει και οι τραυματίες δέχονταν τις περιποιήσεις του γιατρού του αγώνα.

Ποδόσφαιρο στην Ελλάδα το 2018. Για να μην αναρωτιόμαστε για ποιους λόγους το «προϊόν» φθίνει.. Ας το μάθουν, λοιπόν, και όσοι υποδύονται πως δεν το γνωρίζουν.

Γιατί οι δολοφόνοι χωρίς αιτία, αυτοί που ξεκίνησαν μεσημεριάτικα από τα σπίτια τους για να ανοίξουν κεφάλια αθώων, απολαμβάνουν προστασίας. Γνωρίζουν ότι δεν πρόκειται να υποστούν κυρώσεις. Θα τρομοκρατούν και θα φεύγουν ανενόχλητοι.

Και μια οφειλόμενη επισήμανση: Ο Άγιος Ιερόθεος δεν είχε οποιαδήποτε ανάμειξη στο θλιβερό συμβάν. Προσπάθησαν οι άνθρωποι της Διοίκησής του να κάνουν ό,τι μπορούσαν και η θλίψη του Προέδρου του Αγίου Ιερόθεου στη λήξη του αγώνα ήταν χίλιες λέξεις. Αποσβολωμένος από το θέαμα, απλώς ευχαριστούσε το Θεό που οι τραυματίες δεν ήταν περισσότεροι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Γράψτε το σχόλιό σας
Παρακαλώ γράψτε το όνομά σας εδώ